Annesi Yeni bir dizi/filme başlayın, günde belirlediğiniz saat kitap okuyup yazı yazın mutfağa girip hoşlandığınız tarifleri deneyin duşta biraz fazla durun gün içinde yarım saatte olsa kendi başınıza yürüyüşe gidin . Uzak tutabildiğiniz kadar tutun kendinizi. Bizim aramızda hiç bir şey yokken bile arada mesafe koyuyorum direkt başıma üşüşüyor ne izliyorsun beraber izleyelim, kitabı sesli okurmusun dinleyeyim, mutfağa gelip başımda beklemeler vs vs. Yani bahsedilen soğukluk yanına oturup arkanı dönüp surat asmak değil asla. Sadece gün içinde kendimize ayırdığımız o süreyi biraz daha fazlalaştırıp kendi kabuğumuza çekilmemiz gerekiyor. Benim eşim ilgisiz bir eş değildi ama hobileri yok gibiydi sadece spora giderdi eve gelirdi iş sohbet muhabbet uykuydu yaşam alanı, evde film izlemeyi dahi sevmezdi . Ben kendime zaman ayırdıkça farketmeden onuda kendime benzetmişim ve böylesi inanılmaz eğlenceli oldu çoğu adımı kendi atıp kendi zevklerini bile bana doğru yönlendirdi ve ben bunu sadece kendime daha çok vakit ayırarak başarabildim asla onu yönlendirmedim . Yani her şey kadının elinde bir bakıma, bu şekilde evlilik tazeleniyor 🌻