Koca demeye bin sahit 1 yıldır ayrı yatıyorum ama ilişkiye girmemız normal oluyor neyse. Kocammın aynı binada oturduğumuz iki kız kuzeni var kaynana da aynı binada.. Kuzenlerden biri evli biri bekar. Bekar ünili. Öteki de cok rahat geniş Bi kadın. Kocamın yanımda bacaklarını Aca Aca oturuyor. Sğtyensiz geziyor. Kocam da sanki eriyor bitiyor yani. Önceden cok kızdım Bi ile yaramadı saldım artık. Kızda eşime karsı öyle sürekli eşime sesleniyor. Sunu verirmisin. Napıon bugun ne yaptın neredeydin. Paranı carcur etme gibi öğütlerde verir onu dinler ama beni asla. Mesela aynı ortamda oldugumuzda kızı hayranlıkla izliyor. Bu o kadar zoruma gidiyor ki. Yeter artık diyorum ama içimden. Ben fazla zayıf değilim fazla kilolu da değilim. Bakımlym. Ama kıyafetlerim hep aynı. Cocuktan kendime bişi alamıyorum. Oda almıyor zaten. Olan yetiyor. Demek istediğim yani o kuzen süslenip püslenip geziyor. Gecen elbise giymiş evlerimiz 2 katlı hepimizin merdivenden cıkarken domalıo eşimde merdivenin altında. Baktı Bi kere cıldırdım. Bakmamak için zor tutuyor felan. Ben nasıl bu adamı adam ederim. Akıl verin.