Koca demeye bin sahit 1 yıldır ayrı yatıyorum ama ilişkiye girmemız normal oluyor neyse. Kocammın aynı binada oturduğumuz iki kız kuzeni var kaynana da aynı binada.. Kuzenlerden biri evli biri bekar. Bekar ünili. Öteki de cok rahat geniş Bi kadın. Kocamın yanımda bacaklarını Aca Aca oturuyor. Sğtyensiz geziyor. Kocam da sanki eriyor bitiyor yani. Önceden cok kızdım Bi ile yaramadı saldım artık. Kızda eşime karsı öyle sürekli eşime sesleniyor. Sunu verirmisin. Napıon bugun ne yaptın neredeydin. Paranı carcur etme gibi öğütlerde verir onu dinler ama beni asla. Mesela aynı ortamda oldugumuzda kızı hayranlıkla izliyor. Bu o kadar zoruma gidiyor ki. Yeter artık diyorum ama içimden. Ben fazla zayıf değilim fazla kilolu da değilim. Bakımlym. Ama kıyafetlerim hep aynı. Cocuktan kendime bişi alamıyorum. Oda almıyor zaten. Olan yetiyor. Demek istediğim yani o kuzen süslenip püslenip geziyor. Gecen elbise giymiş evlerimiz 2 katlı hepimizin merdivenden cıkarken domalıo eşimde merdivenin altında. Baktı Bi kere cıldırdım. Bakmamak için zor tutuyor felan. Ben nasıl bu adamı adam ederim. Akıl verin.
Kocamın kız kuzenlerine olan zaafı ve dısardakı kızlara olan abazalıgı :(
Düğün gününde bile kadına bakmaktan eridi. B. K herif.
hayatcokgzl kadın zayıf bu arada güzel de Bi kadın. Güzel olmasa bile niyeyse cekici geliyor bana bile.
hayatcokgzl kadının kocasınında bu durum hosuna gidiyor sanki eşimle onlardayken sürekli askım askım diyip kadını öpüyor. Ayaklarını felan öpüyor cıldırcam bu nasıl genişlik be
Nasıl hayatlar bunlar ya midem bulandı
hayatcokgzl bu genişlikte sizin de hala kocam demeniz garip
hayatcokgzl Eşim bunu yaparsa artık eski kocamdır..
Seni üzmek istemem ama nasıl adam edicem diye düşünme edemezsin çünkü. Bı de aynı binada oturmaniz falan… Çok zor yanı. Bence onu düzeltmeye uğraşacağına ondan nasıl kurtulurum diye dusun. Allah yardımcın olsun…
hayatcokgzl bu kadar mı kendinize değer vermiyorsunuz nasıl hala o adamın yanındasın bide kalkıp nasıl duzeltecem diyorsun bu adam düzelmez bacım durma yanında
- Düzenlendi
hayatcokgzl Düğün gününde bile başka bir kadına bakan adama hala kocam diyebiliyorsan sen de genişsin demektir. 🙄 Böyle bir adamı boşamayıp bir de ödüllendirir gibi çocuk vermişsin. Birlikte olmaya devam ediyorsun. Ne bekliyorsun ki? Yakında kuma niyetine tutup getirebilir de. Nasılsa tepki veren yok…
hayatcokgzl Kuzenine şu gözle bakan erkekten her halt beklenir mide bulanırıcı . Nefretlik düğün günü diyosun bide.. düğünde terkedilen adam olarak kayda geçerdi. Yazık ediyosun kendine başta ne olduğunu göstermiş bide buna rağmen çocuk nedir
hayatcokgzl Buna ragmen hala kocam mi diyorsunuz.Valla siz de pek bi genissiniz kusura bakmayin da.😒😒
hayatcokgzl Gecen elbise giymiş evlerimiz 2 katlı hepimizin merdivenden cıkarken domalıo eşimde merdivenin altında. Baktı Bi kere cıldırdım
Tekrar tekrar okudum zor idrak edebildim. Valla hala koca diye koynuna sokulabiliyosan ciddi anlamda sende de sorun vardır.
- Düzenlendi
hayatcokgzl Önceki paylaşımlarında da dizilerdeki kadınlardan tahrik olup benimle birlikte oluyor demişsin. Yanında uyumak istemeyen adamla ilişkiye devam edip kendini kullandırtıyorsun. Baştan sona yanlış bir evlilik ama hala anlamak istemiyorsun. Bu kafayla ayrılmazsın muhtemelen. Üstüne 2.çocuğu da yaparsın. İnşallah gözün açılır. Ne diyeyim başka. Üzülüyorum aklını kullanamayan hemcinslerime.
hayatcokgzl Şaka gibi bir hayat ama gerçek!! Ciddi ciddi sen bu adamı koynuna mı alıyorsun? Bide adam ederim diye soruyorsun? Onun lügatında adam sözcüğü bile yok yavrum kime neyi öğretiyorsun.. Kendime yazık ediyorsun yapmaaaa.
hayatcokgzl ben öyle kuzene de başlarım öyle kocaya da. Tahammül edemem bunu asla unutamam ayrıl gerçekten aldatır bu seni net…