hayatcokgzl böyle bi adama niye katlaniyosun onu anlamadım ki adam da değil zaten ,ayrıca sen niye adam etmeye çalışıyorsun onun karakteri yoksa nasıl düzeltmeyi dusunuyosun
Kocamın kız kuzenlerine olan zaafı ve dısardakı kızlara olan abazalıgı :(
hayatcokgzl gerçekten iğrenç bi durum
hayatcokgzl öo dedim yaa iğrenç karaktersiz herif
hayatcokgzl O kadar şey anlatmissiniz nasil adam ederimin derdindesiniz kusura bakmayin gerçekler acidir ama düzelmez bence duzelse bile bir kadin olarak sizin gururunuz bunu kaldirir mi? Düğün gününde bile baktı diyorsunuz cok enteresan.
Yalan……..
hayatcokgzl bunu nasil duzeltirim mi? Senin kocan pislik sapık. Sapıkla evli kalmakta senin karakterin birsey diyemicem🤢
hayatcokgzl çok fazla kurgu gibi geldi ben böyle birinin olduğunu bile düşünemezken siz yaşıyorsaniz gerçekten üzülürüm
hayatcokgzl kendini boşuna değersizleştiriyorsun canım gerçekten ailene git orası olmazsa devletin dolu imkanı var illaki biri olur bu adama hala eşim demenide anlamıyorum benim eşim kuzenleriyle benim kuzenlerimle bile öyle görüşmez bir bayansalaraısındakş kafasını bilr kaldırmaz o derece ve inanır mısın avm yeri var elimin orda binbir çeşit insan geliyor bir kere bile denk gelmedim aaa şuna bakıyım diye açık sacık Tvde çıkan insan olunca direk kafasını eğiyor günaha girmemek için kendini üzme kendine değer ver sapık bir adamla daha ne kadar evli kalacaksın çocuğuna yazık değil mi ? Üzülüyorum böyle insanları görünce
hayatcokgzl
Canım sana birşey diyimmi evliyken olmamışsa bile bunların arasında bekarken birşeyler olmuş bunun başka açıklaması yorumu olamaz 🙄
hayatcokgzl bı s.ke yaramayan dingilleri adam etmeye calisiyosunuz. Hem cabaniza hem omrunuze yazık. İşin tuhaf kısmı hala umudunuzun olması.
Yaaa ne acı bir durum ya kocam kuzenine bakicak ağzı sulana sulana bende,nasıl adam edicem diye sorucam burda🤭komik siktirsin gitsin rezil heriff onları rezil ederim ben evli barklı kadın utanmıyor valahi.Benim eşimde sakira açar, yabanci şarkıcıları şarkılarını dinler, izler onları.çok sinir oluyorum yaaa 😔
hayatcokgzl yani yazdıklarınız o kadar iğrenç ki adam etmeye çalışmak niye? Başkasının genişliğinden banane ama böyle bir adamla asla devam etmezdim.
hayatcokgzl Daha neler. Böyle bir insana hâlâ eşim diyebiliyorsunuz. Bazı kadınları anlamakta güçlük çekiyorum. Hiç mi kendinize saygınız yok. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ? İğrenç bir adam eşim dediğiniz kişi. Hâlâ nasıl adam ederim diyorsunuz. Ondan adam falan olmaz. Sapık resmen. Kişiliksiz.
hayatcokgzl sen bu adamı neden bosamiyon
hayatcokgzl ayak mı öpüyo şaka eski kocam de bari bacım yada selasını okuduğum kocam de ne bileyim
hayatcokgzl eski kocam olurdu
Ay post acıp bide cevap vermezler en sinir oldugum tipsin sen git önce kocanı eğit sonra bize anlat akıl verelim bu akılla pek evli kalmazsınız sizde Bi tuhafsınız 🧐
2bebelianakurt kadın kadının düşmanı aceba girebiliyormuyum da cevap yazabiliyormuyum. Ne yasıyorum hayayık nasıl biliyormusunda konusuyorsun hayatım hkkında yprum yapıyorsun. Aklımı sorguluyosn. Her seyin ne oldugunun farkında ama caresiz kalan bir kadınm. Burda acımasızca yprum yapman sana ne kazandırdı ki