hayatcokgzl yani yazdıklarınız o kadar iğrenç ki adam etmeye çalışmak niye? Başkasının genişliğinden banane ama böyle bir adamla asla devam etmezdim.
Kocamın kız kuzenlerine olan zaafı ve dısardakı kızlara olan abazalıgı :(
hayatcokgzl Daha neler. Böyle bir insana hâlâ eşim diyebiliyorsunuz. Bazı kadınları anlamakta güçlük çekiyorum. Hiç mi kendinize saygınız yok. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ? İğrenç bir adam eşim dediğiniz kişi. Hâlâ nasıl adam ederim diyorsunuz. Ondan adam falan olmaz. Sapık resmen. Kişiliksiz.
hayatcokgzl sen bu adamı neden bosamiyon
hayatcokgzl ayak mı öpüyo şaka eski kocam de bari bacım yada selasını okuduğum kocam de ne bileyim
hayatcokgzl eski kocam olurdu
Ay post acıp bide cevap vermezler en sinir oldugum tipsin sen git önce kocanı eğit sonra bize anlat akıl verelim bu akılla pek evli kalmazsınız sizde Bi tuhafsınız 🧐
2bebelianakurt kadın kadının düşmanı aceba girebiliyormuyum da cevap yazabiliyormuyum. Ne yasıyorum hayayık nasıl biliyormusunda konusuyorsun hayatım hkkında yprum yapıyorsun. Aklımı sorguluyosn. Her seyin ne oldugunun farkında ama caresiz kalan bir kadınm. Burda acımasızca yprum yapman sana ne kazandırdı ki