Sexy_lady sana bisey soyliyimmi canım benim eşimde de erken boşalma var ben tam zevke geliyorum eşim boşalmış oluyo bende senin gibi sinirleniyorum stres yapıyorum bu evime eşime hatta çocuklarıma bile yansıyo. Benim eşimde ben utanırım alamam diyodu mecbur alacaksın almayipta napacaksın o zaman bana ilişki diye gelme git al gel öyle yapalım 2 tane çocuk doğurdum üçüncüyü doğuramam senin yüzünden tekrar hamile kalırsam ki en az 22 ay hamile kalmam yasak doktorum dikkat et dedi o zaman sana sorarım dedim. Eşimde yok şu markette tanıdık var yok bu markette arkadaşım çalışıyo falan bahane sundu önüme bende tanıdığın veya arkadaşın senin uçkurunadamı karışıyo kime ne o zaman git tanıdığın olmayan marketten al dedim sağlık ocağıda veriyo 1 defa sağlık ocağından aldım ben kadın olduum halde eşimin yanında ebeden istemeye utanmıyorum eşim almaya utanıyordu sağlık ocağı uzak olduğu için 2 tane çocukla gidip alamıyorum sürekli 1 defa utandı 2 defa çekindi üçüncüde alıştı bittiği zaman veya 1-2 tane kalınca söylüyorum al diye alıp geliyo. Benim eşimde kondom takma taraftarı değil neymiş sıkıyormuş zevk alamıyormuş hasbam bende yine söyleniyorum ben vücuduma bilmediğim hapları sokmayı kabul ediyorum da sen niye bi poşeti takmayı kabul etmiyorsun hayırdır diyorum mecbur takıyo. Bırakta azıcıkta onlar kendilerinden ödün versinler azıcıkta onlar sıkıntı ceksinler