Sexy_lady bence el altında olduğumuzdan cazip gelmiyoruz ben öyle düşünmeye başladım valla.. Dışarıdaki herhamgi bir kadına bile daha arzuludurlar eminim çünkü ulaşılabilir el altında değiller. Ona da ulaşsalar ondan da sıkılırlar mesela. Bilmiyorum ki ne yapmak gerek ilişkiyi canlı tutmak için, adamda ilgi uyandırmak için.. Sende mesela dışarıdaki bir adama ilgi çekici geliyorsundur ben iş yerimde müşterilerden olsun avm de diğer çalışanlar olsun dikkatimi çekiyor hep özenli ve kibar davranıyorlar centilmen oluyorlar hatta iltifat edeni oluyor sohbet etmeye çalışıyorlar filan ama aynı ilgi alakayı artık eşimde göremiyorum. Onlara da biz ilgi çekici görünüyoruz işte. Ben biraz da aslında bir süre sonra tutkunun bittiğine inanıyorum artık çocuk ev iş derken cilveye flörte eskisi kadar yakın olmadıklarını düşünüyorum bir anne olarak görüyorlar artık ilgileri azalıyor diye düşünüyorum mesela dışarıdakiler bizi salaş görmüyor daha bakımlı ve her daim düzgün görünümlü görüyor ama evdeki adam öyle değil işte