Tebrikler Allah sağlıklı şekilde kucağına alsın canım. Hamile olmak isteyenlerede dua et canım, rabbim bizede tez zamanda o duyguyu yaşatsın😔

Svg gerçekten bu dördüncü kan verişim diyorum ki bel ağrım çok fazla karnımda bir şeyler oluyor ve başım dönüyor gibi hissettim ve idrarda pozitifi görüp kan da kaç gündür negatif görüyorum bu son artık dedim ve çıktı biliyorum değer küçük ama yine de mutlu ediyor rabbim en başta sana ve tüm isteyenlere nasip etsin 🙏💖

• Svg bunu beğendi.

Svg amin inşallah bu arada Allah razı olsun ilk bebeğimi kaybettim inşallah bu sağlıklı sıhhatli olur ve tüm istiyenler inşallah tez vakitte rabbim yaşatsın 🙏

• Svg bunu beğendi.

sudemsu ayy cok sevindik cnm benim rabbim kucagina almayi nasipe tsin insallah simdi diger postunu okuyodum cok sevindim🤩😘

Kinalihalime98 neler yaşadım neler gerçekten de inandım ama dün kan verdim idrarda çıktı kanda çıkmadı mesela ama ben kana inanmadım idrara inandım iyiki de öyle yapmışım şuan mutluluktan ağlıyorum nöbetteyim bir köşede kaç gündür ağlayarak geçiriyordum günlerimi bu da mutluluk gözyaşı olsun 🥲😍

Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer rabbim nasip eder büyütmeyi . Bende adetime 5gün kala yaptım test yani dün negativ çıktı moralim sıfır ama böyle paylaşımlar görünce sevindim. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun bütün taze anne adayların.

Svg bende böyle postlar okuyunca çok mutlu oluyordum biliyordum bende tekrardan yaşayacağımı tek sıkıntı çok bel ağrım var inşallah problem olmaz her nasip vaktine esirdir ben inşallah seninde nasibin yakınlardadır yok diye kendini koşullama şuan sakın belki de vardır ben regl görene kadar inanmayacağım hamile olmadığıma demiştim

• Svg bunu yanıtladı.
          • Svg bunu beğendi.

sudemsu inşallah canım problem olmaz bel agrın. Bekliyorum bakalım o günün gelmesini bende ❤️😚

sudemsu cok sevindim canm inan idrar testini coft cizgi gormek insani mutlu edermi beni ediyo kiminkini gorsem ediyo bazilari kirici olmus sana karsi dah onceden gorseydim derdim inan vardir diye seninle beraber beklerdim rabbim sag salim kucaginada alamyi nasip etsin insallah duarinda banada yer verirsen okadar cok mutlu olurumki💜🧡💌benimde dualarim seninle olucak insallah

Kinalihalime98 evet bu süreçte kırıcı şeyler denildi bana ben inanmaktan vazgeçmedim biliyor musun çünkü evren bana bu bebeği müjdeledi aslında anlatsam çok uzun olur ama ben o müjdeye inandım belirtilere inandım idrara inandım ama kana inanmadım çok şükür senden de Allah razı olsun 🙏💖

Svg inşallah sana bol bol dua edeceğim bende 💖

• Svg bunu beğendi.

arman amin inşallah sağol Allah razı olsun senden de 🙏

sudemsu nedemek canm simdi senin icin kipir kipir bagirmak haykirmak istiyosundur hamileyim benim hissettiklerim cikti diyip cunku ilk gebeligimde ben oyleydim 3 yil sonra geldi biliyomusun bir kizcem oldu ve 1 seneden beri deniyoruz yine olmuyo rabbim en guzleini en hayirlisini bilir oda ansizin gelir belki ama senin bu hamileligini paylasmak bile cok guzel. Kendine dikkat et taze ANNE💜 adayı

Kinalihalime98 rabbim en güzelini en hayırlı bir şekilde veriyor gerçekten sabretmemiz gerekiyor sadece allahım inşallah sana da en tez ve en hayırlı vakitte ikinciyi nasip etsin 🙏😍 gerçekten öyle eşime söylesem mi iki gün önce eşimle ağladık resmen şimdi şok olacak ve çok mutlu olacak eminim nasıl söylesem sürpriz yapayım demi o kadar heyecanlıyım ki mutluluğumdan anlayabilir gerçi ama çaktırmamaya çalışacağım sabah bir şeyler yaparım 😍

Kinalihalime98 yürüyüş yapıyordum an itibariyle bıraktım ama şuan nöbetteyim gerçekten dikkat etmem lazım ama Allah’ın izniyle bu değer güzel bir şekilde yükselecek ama sağlıkla doğuma gideceğim ve sağlıkla büyüteceğim inşallah 🙏😍

sudemsu minik kuşuma hamile olduğumu öğrendiğim an geldi aklıma çok sevindim adına.. bundan sonraki her şey daha güzel geçsin inşallah sağlıkla kucağına al 💖

sudemsu Ayyy çok çok sevindimmm Rabbim sağlikla bu süreci tamamlayıp sağ salim kucagina alabilmeyi nasip etsin 😍🤲🏻