Çok şükür beklenen post geldi hamileyim
sudemsu canım çook sevindim senin adına ben sana demiştim dimi tüm belirtilerin gebeliği gösteriyor bence hamilesindir diye rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım 🥰 ha bide dip not gebeliğin ilk başında bel ağrısı varsa erkek derler bizde kasıkta ağrı varsa kız derler bence oğluşun olacak 🤗 neyse onunda haberini verirsin artık burda 😉
Zeynooo03 amin inşallah teşekkür ederim 😍 Allahım isteyen herkese sağlıklı bir şekilde yaşatsın benim için de erkek ya da kız sağlıklı olsunda inşallah 😍 yalnız benim her ikisinde de var ama belim daha çok ağrıyor açıkçası bir de bütün baş ağrısı ve dönmeleri sıklaştı diyebilirim uykusuzluktan olabilir ama baş ağrım falan ama bel ağrısını duymuştum ama ben kız hissediyorum bu arada 👶
sudemsu rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım tabikide farketmiyor sonuçta ilk çocuk ama belirtilerine bakılırsa benim içinden erkek geçiyor 🥰
Kbr18 teşekkür ederim inşallah 🙏 rabbim sana da isteyenlere de en koşa ve sağlıklı zamanda nasip etsin 🙏😍 ben bayağı erken başladım adete 8 gün kala başladım açıkçası idrar testine silik çıktı peş peşe kan da çıkmadı sonra idrarlara devam ettim daha da belirginleşti 5-6 gün kala erken gebelik testiyle kan da yine çıkmadı en son 5 gün kala yaptığım idrar testi ikisi de net pozitifti bu sefer çoğu insan kan doğru dedi ama idrarın doğru olduğuna inanmak istedim ve çok şükür öyle oldu ama benim gibi yapmayın benim profilime bakarsan ne kadar çok süründüğümü görürsün 😀 adeti bekleyin adetten bir kaç gün geçince test verin ben sabırsızlık ettim açıkçası inşallah hamilesindir sende tez vakitte alırsın haberi 😍
Hamile olduğumu ogrendigimde beta 595 falandı kahdjdhjdjd az daha dursam çocuk çıkıp gelecekti 😂😂😁😂
sudemsu göğüslerindede dolgunluk varmıydı benmde 3gün kaldı göğüslerim çok acıyo adet belirtside olabilir
masumperi evet ama bayağı bir önceden başladı göğüslerde şişlik ve arada sızı oluyordu bende diyordum adetim yakın da değil diyordum Hatta belli olmaz hiç belirti olmadan hamile kalan da var daha gebeliğin en başında ufacık belirtiler veren de var inşallah halkında hayırlıysa ve sağlıklı bir şekilde seninde haberlerini alırız 🙏😍
sudemsu amin inşallah
sudemsu hayırlı olsun canım kaç gun kala kanda çıktı pekı ?
deleted_6218 4 gün kala çöktü benimkisi ama geçen ay hayatımda ilk defa erken adet oldum normalde hep 30 günde bir olurdum geçen ay 27 ya da 28.Nci günde oldum yani eğer geçen ay gibi olacak olsaydı 2 gün kala öğrenmiş olacaktım yumurtlama tarihimi biliyorum ama 11 Şubat 12 şubatta çatlama o yüzden yumurtlamanın üzerinden 13 gün geçmiş oldu ben öğrendiğimde ama idrarda çok daha erken öğrenmiş oldum nerdeyse 9 gün kala o kadar silik bir çizgi çıktı ki her gün idrarı da kanı da vermeme rağmen idrar da çöküyordu silik de olsa kanda çıkmıyordu sonra en son idrarın en belirgin çift çizgi göründüğü gün bu sefer de kan da çıkmazsa idrarlar yanlış dedim ama idrarım bayağı hassas davranmış sağolsun 😀😍
sudemsu evet canım bılıyom bakıyordum postlarına adına sevındım canım ıns kucağına almayı da nasıp eder rabbım
Bende hala test yapıyom çatlama gormedın bugün 14 . Gun takvımde pık bugün görülüyor bakalım cokta anlamıyom bı koyu oluyor bı sılık 🤦♀️
deleted_6218 amin inşallah 🙏 yani ayda bir gün ya da iki gün ancak o kadar koyu çıkıyor belli ediyor aslında öteki günde çatlıyor benim öyle oluyor ama bazılarının çatlaması bir kaç gün sürüyormuş sanırım
sudemsu hıc öyle koyuyu gormedım anlıyorsan sen sana resım atıyımda bak 🥰