sudemsu adete 10 gun var canim bekliyorum dun agzima bi yanma hissi geliyordu bugun yok bekliyorum hayirlisi allahtan

Aliye22 evet bir kaç gün önce ağzımda saçma sapan bir koku oldu ama tabi her belirtiyi gebeliğe yormadım ama ona da şaşırmıştım bir de uyuyamıyorum genelde de uyuyamayan biriyim ama hiç uyuyamaz oldum bel ağrısı göğüs ağrısı gözlemlediğim kadarıyla adet olacakmış gibi ama biraz daha ağır ve adete bir iki gün kala başlardı çok önce başladığı için çok hissettirdi bana aslında hissediyorsan yoğun bir şekilde vardır inşallah 🙏

sudemsu çok sevindim canım senin adına inşallah saglıklı bir hamilelik geçirirsin sag saglim kucagına alırsın yavrunun inşallah bende sag saglim kucagıma alırım yavrumu minik mucizemi saglıkla gelsin bebişlerimiz inşallah canım 🤰🙏🤲

seniseviyorum teşekkür ederim 😍inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah kucağımıza alacağımız günleri görelim sağlıkla 🙏

sudemsu gözün aydın canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💓

Twister çok teşekkür ederim güzel duan için Allah razı olsun inşallah 🙏 😍

sudemsu Ya çok sevindim biliyor musun ♥ rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah tebrik ederim🥰

sudemsu ayy çok güzel bir haber, çok sevindim senin adına🌸 inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olur🙏🏻

sudemsu canım çook sevindim senin adına ben sana demiştim dimi tüm belirtilerin gebeliği gösteriyor bence hamilesindir diye rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım 🥰 ha bide dip not gebeliğin ilk başında bel ağrısı varsa erkek derler bizde kasıkta ağrı varsa kız derler bence oğluşun olacak 🤗 neyse onunda haberini verirsin artık burda 😉

Zeynooo03 amin inşallah teşekkür ederim 😍 Allahım isteyen herkese sağlıklı bir şekilde yaşatsın benim için de erkek ya da kız sağlıklı olsunda inşallah 😍 yalnız benim her ikisinde de var ama belim daha çok ağrıyor açıkçası bir de bütün baş ağrısı ve dönmeleri sıklaştı diyebilirim uykusuzluktan olabilir ama baş ağrım falan ama bel ağrısını duymuştum ama ben kız hissediyorum bu arada 👶

sudemsu rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım tabikide farketmiyor sonuçta ilk çocuk ama belirtilerine bakılırsa benim içinden erkek geçiyor 🥰

sudemsu ay cok sevindim inş bana da benim gibi isteyenlere de nasip eder adetime 2 gün var bende şişkinlik kasik agrım falan yok adet olmadan önce böyle agrılarım olurdu bende yok şuan sen kaç gün snra test yaptın canm