Kızlar Alex eis lazer nasıl sonuç aldınız mı

dolapfaresi evet canım bende google den baktım IPL cihaz maalesef artık alexandrite de mi IPL diyorlar ya 🤦🏻‍♀️

aydrm maalesef o cihaz tek başına yeterli değil canım sadece kalın tüyleri görmeye yarıyor o tüyler inceldiğinde diot jelli makine var ona girmen gerekiyor

PiTi gerçekten mi yaaa üzüldüm şimdi benim özel bölge ve koltuk altı kalın jiletle aldığım için ama bacak ve kol öyle değil daha ince sonuç almaz mıyım şimdi ben bundan

• PiTi bunu yanıtladı.

dolapfaresi IPL dediğiniz iyi olmuyor mu yani sonuç almam mı diyorsunuz

aydrm İpl cihaz da sonuç almasınız canım bir nevi ağda görevi görüyor kökten bitirmez yani bununla ilgili post açmışdım bala bilirsin orda daha etraflı yazmışdım 🙂bir sorun falan olursa yazarsın

aydrm kalın tüylerde sonuç alırsın ama bitmez ince kalır canım sana diyecekler ki para kazanmak için geçecek ama geçmeyecek bu arada nerde oturuyorsun

aydrm hımm İstanbul ise ben bi dönem orda yaşadım orda önerecektim 🤷🏻‍♀️

PiTi canım valla şimdi bir hastaneyi aradım orda alexandrite kullanıyorlarmış diğer ay oraya gideceğim bu sabah bu ıpl cihazına girdim birde tüm vücut seans için 450 TL ödedim oda arkadaşım araya girdi işte sabah randevulaştık erken açtılar benim için diye ayıp olmasın diye randevuya gittim kadına da dedim bu cihaz IPL mi diye evet dedi. Bende dedim işe yaramıyormuş ağda neyse oda oymuş filan dedim evet ortalarda böyle laflar dolanıyor ben çok duyuyorum böyle ama aslı yok biz güzel sonuçlar aldık bir çok kişide filan filan dedi. Dediğim gibi ayıp olmasın o kadar ilgilenirler diye seansa girdim off çok keriz hissediyorum şu an 😭

Lavinia_ canım senden Allah razı olsun valla gördüm postunu keşke daha önce okusaydım ıpl ne o ne bu ne öğrenirdim. En başta kadına randevulaşmazdım 😭 gittim bu sabah ıpl cihaza 450 TL ödedim of of 😭 bir hastane ile görüştüm alexandrite varmış onlarda. Oraya gideceğim diğer ay alexandrite önerir misin sen? Birde sadece doktorlar kullanıyormuş alexandrite yi sanırım

aydrm tek seans için mi 450 tl ödediniz? Kılarınız nasıl acaba kalın mı? Cilt tipiniz nasıl?

Lavinia_ 3vet normalde 350 dediler. Ama bana özel başlık açılmış 450 TL tek seans ödedim. Tüm vücut için

Lavinia_ genital ve koltuk altı kalın cildim açık renk genital baya baya kalın özellikle. Kol ve bacak ince genelde zaten genital ve kol atında bildiğin atışları net hissettim

aydrm dioda ve alexandrite ikisi de uygun olur size ama bir IPL cihazı için 450 tl çook fazla olduğunuz bolgelerde ki merkezleri iyice araşdırın bulduğunu zaman bana da yaza bilirsiniz yardımcı olurum size 🌸😘