Kızlar Alex eis lazer nasıl sonuç aldınız mı
Alex eis lazer yaptıran var mı? Lütfen yardımcı olun kızlar
Lavinia_ evet haklısın canım Google da yaİnca çıkıyor IPL olduğu 👍
dolapfaresi evet canım bende google den baktım IPL cihaz maalesef artık alexandrite de mi IPL diyorlar ya 🤦🏻♀️
dolapfaresi IPL dediğiniz iyi olmuyor mu yani sonuç almam mı diyorsunuz
PiTi canım valla şimdi bir hastaneyi aradım orda alexandrite kullanıyorlarmış diğer ay oraya gideceğim bu sabah bu ıpl cihazına girdim birde tüm vücut seans için 450 TL ödedim oda arkadaşım araya girdi işte sabah randevulaştık erken açtılar benim için diye ayıp olmasın diye randevuya gittim kadına da dedim bu cihaz IPL mi diye evet dedi. Bende dedim işe yaramıyormuş ağda neyse oda oymuş filan dedim evet ortalarda böyle laflar dolanıyor ben çok duyuyorum böyle ama aslı yok biz güzel sonuçlar aldık bir çok kişide filan filan dedi. Dediğim gibi ayıp olmasın o kadar ilgilenirler diye seansa girdim off çok keriz hissediyorum şu an 😭
Lavinia_ canım senden Allah razı olsun valla gördüm postunu keşke daha önce okusaydım ıpl ne o ne bu ne öğrenirdim. En başta kadına randevulaşmazdım 😭 gittim bu sabah ıpl cihaza 450 TL ödedim of of 😭 bir hastane ile görüştüm alexandrite varmış onlarda. Oraya gideceğim diğer ay alexandrite önerir misin sen? Birde sadece doktorlar kullanıyormuş alexandrite yi sanırım