Lavinia_ merhabalar 😊 postunuzu okudum lazer hakkında benim de bir kaç sorum olacaktı ben 2020 temmuz da alexsandrite soğuk hava üfleme li lazere başladım Ekim’de hamile kaldım sonra Kasım da düşük yaptım bu sırada gitmedim Aralık’ta tekrar başladım Mart’ta hamile kaldım bıraktım ama baya dökülmelerim güzeldi şimdi üç ay oldu doğum yapalı bacaklarda çok az var ama bikini ve koltuk altında çoğaldı çünkü jilet kullandım. Ben şimdi tekrar gitmek istiyorum ama fiyatlar uçmuş durumda. Lavinya Kayseri var 1300₺ diyor umex buz lazermiş selim ciğerci de burada güzellik merkezi açtı onlarda umex buz lazer diyor ama 4 bin küsur fiyat dediler şimdi kafam karıştı gitsem mi gitmesem mi bilemedim size sormak istedim. Kendi kuaförüm de champion diye bir makine getirmiş hem buz hem soğuk hava üfleme li son sistem diyor emin olamadım. Bir de ben doğum yapalı üç ay oldu ve hala regl olmadım. Sanırım emzirdigim için. Regl olmadan gidersem etkisi olmayabilir mi bir de bunu merak ediyorum
Alex eis lazer yaptıran var mı? Lütfen yardımcı olun kızlar
aybikeasellina Merhabalar 🌸 gittiğiniz Alexandrite cihazı değilmiş canım IPL Cıhazmış. Champion da IPL lazer maalesef ki. eğer emizdirmiyorsan lazer önerilmiyor canım 🙂 lazere hep regl sonrası git çünki acı daha az oluyor
Lavinia_ IPL cihaz oluyorlar hep peki hangi cihaza gitmemiz gerekiyor kesin çözüm için
aybikeasellina diod lazer, alexandrite ve buz lazer çok etkili olur 🙂