taricat inşallah çok istiyorum Şubat ayında 8 haftalık düşük yaptım arada iki adet ayım geçti bu ay inşallah bakalım nasip artık rabbim anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

taricat inşallah çok istiyorum Şubat ayında 8 haftalık düşük yaptım arada iki adet ayım geçti bu ay inşallah bakalım nasip artık rabbim anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

Amara amin kuzum benim Rabbim ennn kısa zamanda sağlıkla nasip eylesin ❤️

Flamme aldım cnm da saglık ocagı kesin bişey demedi kadın doguma git dedi moralimi bozdu:(beta hcg 14 cıkmıs cok yüksek degil diye boş gebelikte olablir dedi

Denizderya belkide geç döllenme canım ❤️ yarın tekrar kan ver istersen 2 katı yükselmiş ise herşey yolundadır

Adet olsum malesef çalışmalara devamm bu ay ovülasyon testi alıp denicem

14 gün sonra

taricat benim yok malesef reglm yeni bitti bakalım hayırlısı olsun inşallah 🌺🤲🏻

taricat çalışmalara devam😀 hayırlısıyla , inşallah diyelim🙏

Marbled kızzz deme öyle lanetli post mu oldu yoksa bu 😂😂😂

Ariel hadi bakalım hayırlı işler bol verimli kazançlar 😂

taricat 😄😄 Aramızdan kaç kişi ayrıldı onu merak ediyorum şu an 😂😂

Ben bugün adet oldum bitince ovulasyon testiyle başlayacam inşallah birde vifolic folik asit kullanıyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙈🙏🏻🌸