Kızlar birşey danışacacagim kizimin poposunda catlak olmus 4 gundur kabizdi goturduk derinden catlamis dedi doktor. Krem surup ve bir kerelik lagman verdi dun lagmanla yaptirdik bugun yine yapamadı surekli karnini icine cekiyor beslenmeside normal cok kati yemiyor sorum şu ki benim kizim 8. aydan beri oyle kakasini hergun yapmazdi 2 gunde 1 kez yapardi ama bizde zorlanmiyo kabiz degil diye hic sorun etmedik doktor 2 günde bir yapiyor deyince ne zamandir boyle dedi kontrole geldiginizde konusalim dedi boyle olup düzelen varmi korktum acikcasi
Popoda çatlak
Birde sarı kantaron yağı aldim birinin tavsiyesi ile. Kullansam birsey olurmu 19 aylık
Lilii20 yigenim ne yaparsa yapsın kabızlığı geçiremedi. En son kontrolde 15 gün lagma verdi bağırsakları diskoya alisturicakmis. Yumuşatıcı sürüp onlara dupholac verdi günde bir kez olmak üzere. Onun dışında posali yiyecekler önerdi. Özel verdi bu bilgileri yine geçmezse ayrıntılı bakilacagini dile getirdi. Şuan tedavi devam ediyor bebeği 28 aylık anne sütünü bıraktığında beri kabız. Çatlağı uyusturmak içinde anestol verdi. Çocuk doktoru çare olmadığı için çocuk cerrahın götürdü.
Lilii20 kullanabilirsin ben devamlı kullanıyorum. Bi yeri cizilse hemen sürüyorum.
Lilii20 haraketli Bi bebek mi o da önemli masaj yapin aralıklarla yürümesi koşması bagirsagin çalışması için çok önemli.
Lilii20 benim oğlumda duruma göre 2 günde bir yaptığıda oluyordu yalan yok ben zeytinyağı veriyordum 1 çaykaşığı 1 yaşından sonra balık yağı kullanıyorum o günlük kıvamlı cıvık şekilde yaptırıyor çok şükür yapamadığı zamanlar zeytinyağı içirirsiniz zararı yok ben sürekli veriyordum masaj yapıyorum
Lilii20 kantaronun hakikisi kırmızı olur canım bizzat kendim yaptığım için söylüyorum kırmızı bulman daha iyi
bayangamzelili tesekkur ederim canim balik yaginada bugun basladim ek olarak maflor probiyotik aldim dunde yapti ama hala aci çekiyor pazartesi kontrolu var bakalim
bayangamzelili tesekkur ederim canim bizdeki de kırmızı bi an tereddut etmistim renginden dolayı :)