Kızlar birşey danışacacagim kizimin poposunda catlak olmus 4 gundur kabizdi goturduk derinden catlamis dedi doktor. Krem surup ve bir kerelik lagman verdi dun lagmanla yaptirdik bugun yine yapamadı surekli karnini icine cekiyor beslenmeside normal cok kati yemiyor sorum şu ki benim kizim 8. aydan beri oyle kakasini hergun yapmazdi 2 gunde 1 kez yapardi ama bizde zorlanmiyo kabiz degil diye hic sorun etmedik doktor 2 günde bir yapiyor deyince ne zamandir boyle dedi kontrole geldiginizde konusalim dedi boyle olup düzelen varmi korktum acikcasi

Lilii20 yemeklerine zeytinyağı koyabilirsiniz,kantoron yağını sürmek için aldıysanız bir sıkıntı olmaz bende oğlum düştüğü zaman yarasına sürüyorum

Lilii20 yigenim ne yaparsa yapsın kabızlığı geçiremedi. En son kontrolde 15 gün lagma verdi bağırsakları diskoya alisturicakmis. Yumuşatıcı sürüp onlara dupholac verdi günde bir kez olmak üzere. Onun dışında posali yiyecekler önerdi. Özel verdi bu bilgileri yine geçmezse ayrıntılı bakilacagini dile getirdi. Şuan tedavi devam ediyor bebeği 28 aylık anne sütünü bıraktığında beri kabız. Çatlağı uyusturmak içinde anestol verdi. Çocuk doktoru çare olmadığı için çocuk cerrahın götürdü.

Lilii20 kullanabilirsin ben devamlı kullanıyorum. Bi yeri cizilse hemen sürüyorum.

Lilii20 benimde gorumcemin kızı öyle bebekliginden beri zorla yapıyor onada sıcak suya oturma vermişti krem vermişti 1 buçuk yaşındayken şuan 3 yasinda hala aynı

papatya_ evet canim surmek icin aldim surdum simdi bakalim… valla denemedigim kalmadı ama yapmadi yine de bugun

Oyuncakci bizede ayni ilaclari verdi cumartesi kontrole cagirdi bakalim ne diyecek.. umarim gecer tesekkur ederim canim

Ginger yaa hala devam ediyor demek cok uzuldum cok zor bi durum ya onlar oyle olunca insanin ici aciyor

Lilii20 haraketli Bi bebek mi o da önemli masaj yapin aralıklarla yürümesi koşması bagirsagin çalışması için çok önemli.

Lilii20 sadece anne sütü içse normalde,sulu yemekler yedir genelde ve kuru kayısı kaynat rondodan geçir yedir bağırsaklarını yumuşatır

Lilii20 benim oğlumda duruma göre 2 günde bir yaptığıda oluyordu yalan yok ben zeytinyağı veriyordum 1 çaykaşığı 1 yaşından sonra balık yağı kullanıyorum o günlük kıvamlı cıvık şekilde yaptırıyor çok şükür yapamadığı zamanlar zeytinyağı içirirsiniz zararı yok ben sürekli veriyordum masaj yapıyorum

Lilii20 ben ogluma 1 aylikken kullandim surekli de kullaniyorum en iyisini yapmişsiniz biz kendimiz yapiyoruz hakikisini bulursan cok daha iyi olur💙

Lilii20 kantaronun hakikisi kırmızı olur canım bizzat kendim yaptığım için söylüyorum kırmızı bulman daha iyi

bayangamzelili tesekkur ederim canim balik yaginada bugun basladim ek olarak maflor probiyotik aldim dunde yapti ama hala aci çekiyor pazartesi kontrolu var bakalim

bayangamzelili tesekkur ederim canim bizdeki de kırmızı bi an tereddut etmistim renginden dolayı :)