Kızlar yine eşimle ilgili bir postla geldim ne yaptıysam ne kadar uğraştıysam boş cinsellği her şeyi geçtim artık evde huzur istiyorum oda olmuyor eşim çok iğneleyici konuşur bağırmaz ama laf sokar sürekli bende kızıp sesimi yükseltiyorum yani bunu istemsizce yapıyorum sonra aynı şekilde oda bağırıp çağırıyor kavgasız günümüz yok onu biliyorum kavgadan beş dakika sonrada hiçbir şey olmamış gibi davranıyor her kavgadan sonra oturup ağlıyorum kendime bir sürü söz veriyorum konuşmayacağım bir daha onu düzeltene kadar falan diye ama boş yine bir şekilde konuşuyorum benim tek sorunum kendimi frenliyememem ben bağırıp çağırıp kızıyorum o öyle ve yan komşum görümcemin yakın arkadaşı sesimizi ne zaman duysa görümceme söylüyor yüzlerinden laf sokmalsrından anlıyorum direk
Ben ne yapacağımı bilmiyorum inanın eşim o kadar kendinden soğuttuki Beni ufak bir hareketine bir lafına bile kızıp bağırıyorum 🤦🏼♀️😔
Kendimi durduramıyorum
Ddeniz Neden katlanamıyor musunuz birbirinize?
Esmerkiz39 şöyleki eşim herşeyden bahane arıyor yada mükemmel biri olmamı istiyor eve geldiğinde sofra önünde olsun kıyafetleri hazır olsun ev tertemiz yerde oyuncak bile olmasın bütün akşam çocuk kesinlikle ona yaklaşmasın ütüsü jilet gibi olsun ben evde oturayım dışarı çıkamam gelemem çocuk hasta olur market alışverişi pazar alışverişi yapamam eşim yapar aslında yapayımda bunlar evlendiğimiz günden beri eşimin bana yaptırdıkları kendim için alışveriş yapamam birikim yapmamız lazım temel ihtiyaçlar oğlum zaten hep ablalarının çocuklarının küçülen kıyafetlerini giydi ya giydirmek sorun değil ama bunlar bana çok fazla geliyor artık oğlum büyüdü artık bir şeyleri anlıyor bir yaşında evde durmak istemiyor yürümek istiyor dışarı çıkmak istiyor eşime soruyorum yok diyor bütün gün evde çocuk sıkıntıdan ağlayıp uyuyup uyanıyor ne eşim bizimle bir şey yapıyor nede bizim yapmamıza müsade ediyor ya bunlsr normalde banamı tuhaf geliyor acaba diye düşünüyorum Sadece onlarda değil gözün böyle parmakların böyle kilolusun bilmem neler patladım artık ama eşime kaç kez anlattım boş Bir iki saat iyi sonra yine aynı eşim hep çok söylenip bir şeyden memnun olmadığımı söyler bende onun bu yaptıklarından dolayı onun gibi olmaya başladım herhalde
Uzun oldu hakkını helal et canım
Ddeniz diğer yorumunu da okudum kuzum. Binevi seni robot olarak görüyor. Çok büyük bir şiddet bu. Benim tavsiyem çoğunun işine gelmez. Neden? Ben asla değer görmediğim yerde durmam bu kadar netim. Çünkü ben kadınım Anneyim ben evim için, eşim için fedakarlık yapıyorsam bunun karşılığını beklerim. Alamiyorsam da çeker giderim. Çünkü evlilik bu değil. Ne olursa olsun kim olursa olsun. Kendinize böyle davranan insanlardan uzak durun.
Gutmamy Gitmeyi çok düşündüm canım da ya bizim aileler akraba ve bizdekilerin zihniyeti annemlerinde öyle ben artık katlanamıyorum bırakacağım dediğimde hepimiz bunları yapıyoruz diyorlar seni aldatıyormu üstüne evlenecekmi dövüyormuda bırakıyorsun diyorlar otur evinde tertemiz evin var kocan alışverişini de yapıyor temizliğini yapıp çocuğuna bakacaksın diyorlar bunu diyenler benim annemler birde 🤦🏼♀️
- Düzenlendi
Tınlamayacaksın canım eşini. Eşinden izin almayı da bırak bi zahmet, o senin baban deil eşin. Dışarı çıkarken arayıp haber verirsin o kadar. İzin almazsın. Öncelikle kendi benliğini bil. Eşinle tartışman gayet normal, yan komşunda gidip yumurtluyorsa, laf lafa gelince komşuna yaptığı terbiyesizliği yüzüne vurursun. Sizin sevişirken de sesiniz ona gidince gidip görümcene onu da mı söyleyecek karaktersiz aptal kadın..
Eşini görmemeye çalış. Sen ne kadar bağırıp çağırsan da o seni duymayacaksınız. Duymak istemiyor çünkü. Kendi hayatına bak. Tek başına mutlu olmayı bil.
SuperAnnee haklısın canım ben bağırıp çağırmazsam sessiz kalır umursamazsam bunun onun zoruna gideceğini biliyorum ama yapamıyorum kendimi tutamıyorum yandaki komşumda dediğin gibi gerçekten birgün yüzyüze gelirse yaptığı terbiyesizliği söyleyeceğim zaten eşimle aramızdaki meseleler yetmiyormuş gibi eşimin ailesi de ayrı surat sallıyorlar
Ddeniz Allah yardımcın olsun . Ailene de yazıklar olsun . Ulan 5 dk lik zevkle yapıyorlar sonra zannediyorlar ki evlatlarının tüm hayatı seçimleri hakkında hak sahibiler , sanki evlatlarının ana babası değil de sahipleri gibi zannediyorlar kendilerini . Seni bu hayata mahkum ediyorlar . Allah ıslah etsin cahil kafalı insanlarla uğraşmak çok zor
Ddeniz eşin kendisine bir uşak tutsun.
Poposuna güzel bir tekmeyi hakediyor.