Kendimi durduramıyorum
Ddeniz diğer yorumunu da okudum kuzum. Binevi seni robot olarak görüyor. Çok büyük bir şiddet bu. Benim tavsiyem çoğunun işine gelmez. Neden? Ben asla değer görmediğim yerde durmam bu kadar netim. Çünkü ben kadınım Anneyim ben evim için, eşim için fedakarlık yapıyorsam bunun karşılığını beklerim. Alamiyorsam da çeker giderim. Çünkü evlilik bu değil. Ne olursa olsun kim olursa olsun. Kendinize böyle davranan insanlardan uzak durun.
Gutmamy Gitmeyi çok düşündüm canım da ya bizim aileler akraba ve bizdekilerin zihniyeti annemlerinde öyle ben artık katlanamıyorum bırakacağım dediğimde hepimiz bunları yapıyoruz diyorlar seni aldatıyormu üstüne evlenecekmi dövüyormuda bırakıyorsun diyorlar otur evinde tertemiz evin var kocan alışverişini de yapıyor temizliğini yapıp çocuğuna bakacaksın diyorlar bunu diyenler benim annemler birde 🤦🏼♀️
- Düzenlendi
Tınlamayacaksın canım eşini. Eşinden izin almayı da bırak bi zahmet, o senin baban deil eşin. Dışarı çıkarken arayıp haber verirsin o kadar. İzin almazsın. Öncelikle kendi benliğini bil. Eşinle tartışman gayet normal, yan komşunda gidip yumurtluyorsa, laf lafa gelince komşuna yaptığı terbiyesizliği yüzüne vurursun. Sizin sevişirken de sesiniz ona gidince gidip görümcene onu da mı söyleyecek karaktersiz aptal kadın..
Eşini görmemeye çalış. Sen ne kadar bağırıp çağırsan da o seni duymayacaksınız. Duymak istemiyor çünkü. Kendi hayatına bak. Tek başına mutlu olmayı bil.
SuperAnnee haklısın canım ben bağırıp çağırmazsam sessiz kalır umursamazsam bunun onun zoruna gideceğini biliyorum ama yapamıyorum kendimi tutamıyorum yandaki komşumda dediğin gibi gerçekten birgün yüzyüze gelirse yaptığı terbiyesizliği söyleyeceğim zaten eşimle aramızdaki meseleler yetmiyormuş gibi eşimin ailesi de ayrı surat sallıyorlar
Ddeniz Allah yardımcın olsun . Ailene de yazıklar olsun . Ulan 5 dk lik zevkle yapıyorlar sonra zannediyorlar ki evlatlarının tüm hayatı seçimleri hakkında hak sahibiler , sanki evlatlarının ana babası değil de sahipleri gibi zannediyorlar kendilerini . Seni bu hayata mahkum ediyorlar . Allah ıslah etsin cahil kafalı insanlarla uğraşmak çok zor
Ddeniz eşin kendisine bir uşak tutsun.
Poposuna güzel bir tekmeyi hakediyor.