Yasak_elma Deleted14 ameliyattan sonra tek çare tabiki egzersiz ve spor canım.Aslında yüzmede çok faydalı
Limonlupopkek Ayni problem bende de var emzirmeden kaynakli😑 gogus ksalarini calistiran egzersizler arastirdim bazilarind cok olumlu yorumlar var. Bn duzenli yapmdaim. İnsallh duzenli bi sekilde yapmaya baslarim. Bir arstir bence
Deleted14 Limonlupopkek happy kidste de post açtım da duvar şınavı direnç lastikleriyle egzersizler falan diyo
Gutmamy Deleted14 ben silikon yaptırdım. Başka çözüm yok bence. Ben çok rahatsız oluyordum görüntü den hep küçük hem sarkıyor du. Birde emzirmeyi bırakınca daha kötü oldu.
Acibaal Gutmamy herhangi bir yan etkisi oldumu patlar falan diyorlar korkuyorum bende orijinal gibi duruyor mu bilgi verirseniz sevinirim bu durum beni çok üzüyor emzirmeden sonra cok kötü oldu
Yasak_elma Gutmamy silikondan sonra tekrar emzirilebiliniyormu.Diyelimki yeni bi bebeğimiz oldu emzirebiliyormuyuz
Gutmamy Acibaal hiç Bir sorun yaşamadım canım.cook güzel duruyor. Çok iyi anlıyorum seni insanın piskolojisi bozuluyor gördükçe bende bu yüzden yaptırdım. Türkiye nasıl bilemiyorum ama burda işlerini çok güzel yapar doktorlar. Patlama vs mümkün değil olmaz yani.
Saricivciv Yasak_elma youtubeden doktordan dinlemistim meme küçültme ameliyatinda süt kanallarını da kestikleri için artık emzirmek mümkün degilmis