Deleted09 yaptığınız anda çıkmasi lazım bı kac saat sonra çıkan çizgi geçersiz. Kan verin netlestirin bence. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Benimde bi sorum var ama geçen ay 13 ocakta adet oldum bu ayda 15 16 gibi adet bekliyordum doğum yapalı bir sene oldu ama düzenli olmuyorum dördüncü olmam daha sorum hala adet olmadım bugün kan testi verdim negatif cıktı ama aklımda soru kaldi

Ikiprens_annesi benimde öyleydi canım ben 1 ay oluyorum 1 ay olmuyorum sonra 2 ay olmuyorum bu ayda olmadım hatta günümde hafif kanamam geldi ben adet başlangıcıdır diye ped taktım ama ped temizdi. Doktora görün bence bende yarın kan vericem eğer hamileysem gebelikten sonra doktora gidicem düzensizlik için.

Nuray26 yaptığımda 5 dakika bekledim normalde 10 dakikaya çıkan sonuç geçerli sayılıyor çöpe attım bi bakayım dedim bu halde yarın kan vereceğim inşallah🙏🏻

Deleted09 bende aynı olacak gibi karnım filan agriyo sonra biraz sanırım stres yapıyorum bilmiyorum bugün de test verdim negatif cıktı dediğin gibi olmazsam haftaya bi doktora gideyim

ZeynepSare9485 birkaç sat bekleyince kuruma çizgisi çıkıyor benim bir iki defa öyle oldu bu yüzden net iki çizgi çıkmayınca değilsin tabi ilk 10 dakika için konuşuyorum

Deleted09 hayırlısı olsun eğer bebek düşünüyorsanız öbür aya inşallah ama mutlaka bir doktora muayene olun ☺️

Deleted09 yanlış anlamazsanız adetiniz kaç gun gecikti acaba bu test pozitif olduğunda, benimde 7 gün oldu ve asla 2. Çocuk istemiyorum şu an biraz korktum oğlum daha küçük çok

Betul66 eşim istiyor da ben istemiyorum kızım henüz 2 yaşında ve 5 yaşına gelene kadar yapmayı düşünmüyorum zaten şansıma bugün regl oldum😅

Senem-34 üzülmüyorum aşko akışına bıraktım zaten istemiyordum kızım henüz 2 yaşında ve onunla ilgilenmek istiyorum 5 yaşına gelince inşallah o zaman nasip olur🙏🏻

Papatya37 benim adetim düzensiz ben doğumdan sonra 1 ay olmuyorum, oldum diyelim sonraki 2 ay yine olmuyorum bu şekilde düzensizliğim vardı fakat geçen hafta olacağımı bekledim hatta kanamam oldu ped taktığımda pede bulaşmadı bende hamilelikten şüphe ettim dün test yaptım pozitif çıktı bugün kan verdim negatif çıktı akşama doğru bi baktım regl olmuşum🥲 adetin düzenliyse ve 7 gün geçtiyse bi test yap normalde adetten 7-10 gün geçtikten sonra belli oluyor hakkında hayırlısı olsun. Bende istemiyordum hatta testi pozitif gördüğümden beri kızımı düşünüp durdum ya eğer kızıma yetmezsem kızım kıskanırsa eksik bırakırsam diye çok şükür ki değilmişim en iyisi 5 yaşındayken yapmak kızımın aklı o sıra erer çünkü🌸

Deleted09 benim ki mayısta 5 yaşına girecek malesef o kadar sağlık sorunu ile boğuşuyorum ki yapamadım yapamayacak gibiyim ikinciyi

Deleted09 evet bende oğlum 4-5yasina geldiğinde yapmayı düşünüyordum. Ama bugünde olmadım. Inşallah pozitif çıkmaz test alıyorum şimdi. Psikolojik sanırım çok kafaya taktım midem bulanıyor gibi sanki….