Sexy_lady Gutmamy ahh benim ki diyen ellerini seveyim senin 😂😂🤩🤩💝💝💞💞💞 bende iyiyim çok iyiyim kendimi motivw etmeye çalışıyordum sen geldin o yükü alsın benden teşekkürler beybisi 🤩😂😂💝💝 Aaa İsviçre mi kız oranın kokoreç güzel değil ki ben geçen hafta oradaydım beğenmedim Londra ya git orada sosyete kokoreç varmış iyi diyorlar 😂😂😂
Gutmamy Sexy_lady Yaa hahahah 😂😂😍Allah iyilik versin hayatım 🌹 çok güzel yapıyorlar İsviçre de ben hep ordan yerim hem yakın bana türk yeri zaten kız. Sen yedin mi hiç orda? Sen nerde kaliyon Londra da mı?
Polyannacilik Sexy_lady gunum kötüydü şimdi herkes yattı kizcemide uyuttum ev toplicam sonra duşa kabin temizlicem 😏😏
Sexy_lady Polyannacilik Kız polyanaaaam noldu sana kim ne etti sana hangi kancık sıktı canını söyle ahh kıyamam sende ben gibi moralin bozuk olunca temizliğe mi sarıyorsun beybisi 🤩🤩🤩🤦🏻♀️
Capkinkedi Sexy_lady kız ben bi tek gün bitse de yarın olsun diye yaşıyorum. Plan falan yok. Carpe diem😎 (Böyle yazılıyordu di mi?😂)
Sexy_lady Capkinkedi kız öyle yazılmıyor😂😂😂 Şaka şaka öyle yazılıyor 😂😂😂 ahh ümidini kesmişler grubundan bebeğimsin 😂😂😂🤩🤩🤩💞💞
ZRaporu Gutmamy isviçre’ye kokoreç yemeye gitmek mi ???? kız ben yurdumun zenginlerinden isviçre’ye kayağa gidiliyor sanıyordum sadece 😁 kokoreçi nasıl bari izmir usulü mü istanbul usulü mü😜
Gutmamy ZRaporu usulü ne? 🙈 Vallah yılda 1 kez Türkiye’ye gidip yediğimiz için kokoreç değerli Türkiye gibi olmasa da işte yiyoruz güzel yapıyorlar😂😂😂 kayak da neymiş 😂😂🙈
deleted77 ZRaporu offf 🤤 çok istiyorum bu ara İstabul a gelmeyi ya özellikle sokak lezzetleri şeysim arttı iştahım açıldı 🤩
ZRaporu Sexy_lady bugün kitap okudum, çocuklarla oynadım, yemek yaptım. Şimdi yataktayım. Haftasonu soğuk olmasa çıkardım. Geçen hafta güzeldi değerlendirdim. Bu hafta şimdilik evde gibi görünüyorum ama bana belli olmaz. 😅
Sexy_lady ZRaporu ohhh işte kaliteli zaman diye ben buna derim 😍😍😍🙏🙏🙏⭐ valla hava mava işlemiyor bize avm ye gittiğimiz için genellikle 🤦🏻♀️hiç sevmiyorum ama mecbur çocuklar 🤷♀️🤷♀️
Polyannacilik Sexy_lady kız yok öyle herkes sikamaz canımı benim 😂bebem ugrastirdida bende gece temizlik yapayım dedim gündüz yapamıyorum da
ZRaporu deleted77 kız biliyorum postlardan az çok yurt dışında olduğunu da isviçre ile kokoreç i bağdaştıramadım sadece 😂 Medeniyete sakatatı yakıştıramamış da olabilirim neyse 😁
Capkinkedi Sexy_lady canım sıkılıyor canım yanımda yohh diye canımında canı sıkılıyor mu onun da canı yanında yohh diye modundayım ben o yüzden ümidim hep kesik😂😂
Sexy_lady deleted77 Kız bu tantuni yapan yer varmış İstanbul da güzel ben hiç tantuni yemedim gerçekten güzel mi 🤷♀️🤷♀️
ZRaporu Sexy_lady avm’ye alışveriş harici gitmek istemiyorum son dönemde. Beni aşırı yoruyor. Geçen hafta taksim’e ilüzyon müzesine götürdüm çocukları. Taksimde gezdik sokaklarında vallahi ben öyle gezmeyi çok seviyorum. Havalar ısınsın istanbulumda turist gibi gezmeye devam edeceğim hayırlısıyla 😍
deleted77 Sexy_lady Sirkeci’de olandır muhtemelen 🤤 tantuni güzel ama ben İstanbul da sokakta en çok kokoreç, midye, söğüş tercih ederim 🤩
Sexy_lady deleted77 midye ağzıma sürmem hiç sevemedim 🙁 ama kokoreç falan bayılırım ama o da dışarıda yenecek gibi değil mi alt tarafı Bi bağırsak yarım ekmek 25 TL diyorlar yazık valla 😏
deleted77 ZRaporu konu Türkler olunca medeniyet konusunu çokta irdelememek gerekir 😂 Ah dimi çok isterdim karşılıklı şöyle kokoreçleri gömelim basalım acıyı 🤤 🤩
ZRaporu Kuzulkurt izmir usulü de yedim ama en güzel istanbul usulüdür. 😋 kapya biber,domates, tuz ve kekik 😋
Sexy_lady ZRaporu İstanbul u seviyorum ama epey oldu gitmeyeli hoş ben Denizli den pek çıkamadım evlendim evleneli sorunlarımız ne yazık ki hiç bitmediği için ailenin acil ekibi biziz çünki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️