Gutmamy Sexy_lady Ya Tabiki öyle kuzum. Dedim ya Vatan başka. Bizde türk haberleri izliyoruz . Kadın öldüren hırsızlık yapan, taciz tecavüz vs vs… adam canı sıkılıyor yolda giden birini öldürüyor. İnsan hayatına değer yok maalesef orda da 😏😐
Sexy_lady ZRaporu dost acı söyler bacım boşuna buraya gelip paranı harcama diye söylüyorum seni düşünüyorum yani git Antalya Manavgat a İzmir Bornova ya Aydın Kuşadası na Muğla Dalaman a daha sayayım mı 😂😂😂😂
Kuzulkurt Sexy_lady İzmir’e gelmişken Bornova’ya değilde çeşmeye, alaçatıya, Seferihisara falan gitsin bence Bornova’da ne yapacak beton hep 🤷♀️😂
Sexy_lady ZRaporu yok kız Burda bizim mahallede satılıyor çok güzel hemde çaktırma 35 TL normalde karısı kankim olduğu için 25 TL ye alıyorum 😂😂😂😂
deleted77 ZRaporu şşş ne kalorisi konu kokoreç olunca sayısız iki yarım üst üste yemişliğim vardır 🙊 acı ya bayılırım bayılır 🤤 bu kadar övdüm yarın ilk işim koko yemek olacak 🤩
Sexy_lady deleted77 ben 3 kere diyet bozdum o illet için sanki bağımlı gibiyim sende koko diyince ttövbesttt yaaa eşimde biliyor dayanamadığımı sırf diyeti bozayım diye kokoreç alıp geliyor bagını buldu be adam 😂😂😂😂
ZRaporu Sexy_lady bu aralar her şey tam olarak son dediğin cümledeki gibi.. severek yediğim şeylerden eski tadı alamıyorum.
Sexy_lady ZRaporu yavrum ayıptır söylemesi ailecek dışarda idik işimiz geç bitti evde ne yicez dedik dışarda yiyelim dedik Bi gittik 6 kişi 300 TL hesap ne anladın yediğinden diye sor hiç bişey 🤦🏻♀️
Sexy_lady TombulHatun Ne güzel valla ohhh misss afiyet bal şeker olsun sie o zaman beybisi 😍😍😍🙏 benim li yarın işe gidecek yine o yüzden erken kayış zaten asker arkadaşı gibi olduk neyse neyse dert yanmayacağım 😂😂😂😂
TombulHatun Sexy_lady teşekkür ederiz 😘😘 cumartesi çalışmak çok kötü bırak afam uyusun bizimde bişey yaptğmz yok ölüyorm yorgnluktan 😂😂😂😂
deleted77 Sexy_lady tam bir midye aşığıyım severim böyle şeyleri 🤩 fiyat olarak bilmem de Türkiye standartlarına göre herkes pahalı diyor tabi 🤷🏼♀️
Sexy_lady Kuzulkurt Kız ne biliyim aklıma orası geldi reklam filmi çeker gibi yazmışım zaten 😂😂😂😂seni mi kırıcam oraya gitsin Bee 😂😂😂
Sexy_lady TombulHatun aman uyusun yavrum bişi demedim ne edem ben desem de uyuyor demesem de ahahaha haha haklısın cumartesi çalışmak çok kötü heleki 5 e kadar 😏😏🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ZRaporu Sexy_lady maalesef öyle gel de bu yemekten zevk al… insanların zevklerini bile sömürdüler pis kan emiciler😒
TombulHatun @Kuzulkurt @ZRaporu resmen ağzımın suyu aktı ballandıra ballandıra kokoreç konuşuyorsunz akşam yemeği bile yememişim ben şimdi sipariş vereyim diyetim mi bozulsun istiyorsunuz 😂😂😂🙈
ZRaporu TombulHatun ben de şikayetçiyim 😒 kim attı bu kokoreçi ortaya @Gutmamy senin yüzünden burada insanlar diyet bozma eşiğine geldi🧐 çabuk bize isviçreden yarım kokoreç gönder yoksa seni affetmeyiz 🤨😁
Sexy_lady TombulHatun senin diyetin bu posta girip yazmakla bozuldu zaten bacım benim geçmiş olsun diğer pazartesiye inşallah 😂😂😂
deleted77 Sexy_lady midye dolma, midye tava, laksa, güveçte midye, kalamarlı midye, midyeli karides tava.. saymayayım daha 😅
TombulHatun Sexy_lady 😂 ay o daha kötüymüş ya bi pazarı kalıyo insanın dinlensin mi aileyle mi vakit geçirsin Allah güç kuvvet versin hepimize