ZRaporu TombulHatun çok severim kendiyle dalga geçebilen insanı bende öyleyim kimseye bırakmadan kendimi çok güzel gömerim 😁
ZRaporu deleted77 yat uyu ne hoplaması yaaaa 😒 daha yeni kaza geçirdin hoplarken zarar vereceksin bi yerlerine 😝
deleted77 ZRaporu olmaz bişi yahu geçti üzerinden bayağı 🙈 delice şarkılarda hoplamak zıplamak bizim işimiz 🤩
Sexy_lady ZRaporu bişi diyim mi çocuğu emzirdim yerine yatırıcam dedim kucağımda kaldı o derece muhabbet koyulaştı 😂😂
ZRaporu Sexy_lady o bana da oluyor bazen. Vücudumla bütünleşiyor kereta anlamıyorum üzerimde olduğunu bir şeye dalınca 😅
Sexy_lady TombulHatun bişi diyim mi biz sana Burda plan yaptırdık farkında mısın temizlik yapılacak kokoreç yenilecek Mirkelam dinlenecek 😂😂😂😂
TombulHatun ZRaporu kesinlikle bu ben 😂 kimse bana laf söyleyemez ama ben kendime çok güzel söylerim 👌😂
Sexy_lady ZRaporu onu bende bilmiyorum ki babam bey yanlış yazmış kimliğe 96 ile 98 senesi arsında gidip geliyorlar herkes başka bişi diyor soran olursa 98 liyim ama 😂😂😂
TombulHatun ZRaporu ahah kesinlikle laf söylese bile iplemeyip kendime daha ağırını da söyleyebildiğim için g*t olup kalıyorlar 😂😂😂
Sexy_lady TombulHatun sen iste anam sende bu gayret olduktan sonra ohooooo ev noluyoe Çankaya köşkünü bile temizlersin sen çılgın karı seni 😂😂😂😍
Sexy_lady EVEEEETT POST SAHİBİ OLARAK MEKANI SİZE BIRAKIYORUM çünkü uyumam lazım yarın halılar silinmeye ev temizliği çocuklar yıkamayı yemekler yapılmayı bekleyecek biraz daha Burda kalırsam büyğk ihtimal hepsi pazartesiyi bekleyecek 😂😂😂😂😂😂
TombulHatun Sexy_lady hadi teker teker gidin bende gideyim gidemiyorm yoksa adam uyudu uyandı bana diyo hala mı uyumadn 😂😂