Sexy_lady TombulHatun adamı uyandırmanın anlamı yok bence de boşver ben karanlıktayım suan iyiyim 😂😂😂😂
deleted77 ZRaporu orası net canım kesin öyle uyanacağım ve müthişli bir hafta sonu başlayacak 🤣 ufff bunu bana yapmayacaktın 😅
ZRaporu deleted77 kız sen bu şarkıyı nasıl bilmezsin ortalığı kasıp kavurdu kokoreçe sempati uyandırdı bir dönem adeta 😁 bende yarın kahvaltı hazırlarken son ses bu şarkıyla hazırlayayım sabah motiveyşını 😁
Sexy_lady ZRaporu yahu Mirkelam diyince benim aklıma direk koşan adam geliyor onu napcaz, 😂😂😂 “bu yüzden her gece ben her gece üzülmüşüm bu yüzden her gece bu aşkın diline düşmüşüm” 😂😂😂
deleted77 ZRaporu bişi diyimmi şarkıyı biliyorum da mirkelamın söylediğini bilmiyordum ses etme 🙊😂 ben de birazdan hoplamalı zıplamalı dansa geçicem sadece söylemekle olmuyor bu şarkı 😅 ama yarın o kokoreçi yiycemmm 😁
Sexy_lady O değil de şimdi uyuyan bacılar yarın bu posta girip bakınca gece neler olmuş Burda resmen kazanı koymuşlar ortaya çevir Allah çevir diyecekler 😂😂😂😂😂😂😂
ZRaporu Sexy_lady uyumam lazım sabah uyandığımda kendime geç saatlere kadar geyik yaptıpım için çok küfredeceğim yoksa ama muhabbeti de bırakamıyorum 😭
ZRaporu deleted77 yat uyu ne hoplaması yaaaa 😒 daha yeni kaza geçirdin hoplarken zarar vereceksin bi yerlerine 😝
Sexy_lady ZRaporu bişi diyim mi çocuğu emzirdim yerine yatırıcam dedim kucağımda kaldı o derece muhabbet koyulaştı 😂😂