Polyannacilik Sexy_lady kız yok öyle herkes sikamaz canımı benim 😂bebem ugrastirdida bende gece temizlik yapayım dedim gündüz yapamıyorum da
Gutmamy TombulHatun Ay hafta sonu planı sordu arkadaş bende kokoreç yemeye gidecez dedim😂 başka birşey demedim vallah 😂😊🙈 silin postu kokoreç yerine beni yiyecekler yoksa🙈
ZRaporu TombulHatun ahahha ben alçak gönüllü bir insanım yarım da yeter soğur oraya kadar dersen iban da atarım bi 10 € atsan yeter😜 @Gutmamy
Sexy_lady ZRaporu kız dur due konu başka yerlere gidecek zaten ortalık 56 aman boşver boşver kokoreç yiyelim biz 😂😂😂😂
Deleted14 Sexy_lady valla ya 🤦🏻♀️ Bağbaşında pazar pazarına gidiyorum sen ? Hiçbişey yok ki yapılcak Denizli’de aşırı sıkıcı
Sexy_lady Deleted14 al bak gördün mü @ZRaporu Bi denizli li daha var Burda ben ne dedim bak o da söylüyor 😂😂😂
ZRaporu Gutmamy kız 1€ da olur bak bizde çok değerli üzerine biraz ekleyip kokoreç alırım kendime yaa üff ekonomik şakalar yapmayacağıma söz vermiştim kendi kendime yine tutamadım kendimi 😁😁
Sexy_lady Deleted14 böyle ölüp gideceğiz işte nolavak be yavrum 😂😂 kaderde gülecekmiş ne zaman ne zaman 😂😂😂
Sexy_lady TombulHatun ahahaha ha kız sen ayn bensin bende öyle diyorum ölmicez mi anasını satayım ya spor yaparım gider ahahaha valla çok güldüm a 😂😂😂😂😍😍