Sexy_lady Deleted14 böyle ölüp gideceğiz işte nolavak be yavrum 😂😂 kaderde gülecekmiş ne zaman ne zaman 😂😂😂
Capkinkedi Sexy_lady içimde acayip bi gelecek kaygısı var. Öyle belirsiz öyle sürprizli bi hayatım var ki yarın ne yaşayacağımı ben bile bilmiyorum. 🤷🏻♀️😅 Yaşıyoruz ama bomboş belkiiiğğ bana ahanda böyle 💵 birşey lazım😂😂
Sexy_lady Capkinkedi yemin ediyorum bu kadar güleceğimi düşünmedim ya ben 😂😂😂 dur hele dur ne yeri ne zamanı sakın gelecek kaygısı flan deme ben o konulara girince çıkamıyorum sonra mal gibi ortada kalıyorum he de geç ölmicez mi MK de geeeç 😂😂😂😂😂😂😂
Sexy_lady Deleted14 aha aynı ben kesin bu şehrin taşında toprağında var bişi herkes böyle düşünüyor olamaz 😂😂😂
TombulHatun Gutmamy çok güzel oldu bak şimdi ben sabah kalkacağım 50 kiloyum sende 70 kilosun 😂😂 hayali bile çok güzel kız 🙈😂
Sexy_lady TombulHatun ahahaha ha kız sen ayn bensin bende öyle diyorum ölmicez mi anasını satayım ya spor yaparım gider ahahaha valla çok güldüm a 😂😂😂😂😍😍
deleted77 ZRaporu şimdi sana teşekkürlerimi sunuyorum tüm gece bu şarkıyı söyleyip kocamı dansa kaldıracağım için 😂 hatta yazarken bile içimden mırıldanıyorum allahım sabaha unutayım amin 🙈