Oğlum 23 aylık 19 aylıkken çişe alıştırma kararı aldık
Kendi isteğiyle tabi ki asla zorlamadan kızmadan bir eğitime basladık daha sonra gözü enfeksiyon kaptıgı için 1 hafta hastanede yattı serum verdiler babası kaldı yanında cunku o zamanlar kücük oglum 2 aylıktı emdiği için ben kalamadım devlet hastanesi oluncada 2 bebek kabul etmediler zaten her neyse uzatmayın esim cişle ugrasmasın diye bezi bagla sonra baslarız tekrar dedim cunku oglum hemen adepte olmustu göz işi cıkmasaydı evi gelince 1 hafta sonra tekrar basladık gece kuru kalktı hep bu 4 ayda sadece öglen 12 de kalktıgı zaman 1 sefer altına yaptı cok dolmus ve gündüz uykuları aynı sekilde hep kuruydu bunu cabuk ögrendi kakayı asla yapmadı hep söyledi cişi 1 söylese 1 söylemedi normaldir zorları atlattık burnuda atlatırız dedim ama 4 ay oldu hala aynı yani ben giydiriyorum o işiyor söyle diyorum söylemiyor 4 ay sabrettim ve bugun aglayarak bez taktım ara vercem 😔😔😔😔hatam varsa bana söyleyin cözüm üretelim beraber kızlar
Sticker aldım her cişte tuvalete yapıştırdık
Keçeli kalem aldım fayanslara sevdiği resimleri yaptım
Desenli terlikler lazımlık aldım
Bakın asla ve asla sinirimi ona yansıtmadım
Bagırmadık kızmadık
Babamız bile destek oldu
Her seferinde oglum böyle içersen ıslanırsın tuvalete gitcez diye uyardık
Ama 1 haftadır sabır felan kalmadı ne babada ne bende
Ben sinirlenince o giydirirdi ı sinirlenince ben
Cunku bizim sinirimizi anlayıp iyice uzaklassın istemedik
En son bugun babası cok sinirlendi kızdı ogluma oda bu tepkiyi beklemediği için cok agladı bizde kıyamadım esim oturup agladı yaa sinirden 1 saat özür diledi oglumdan
Bende olabilir bizde insanız ara verelim dedim
Sizce ne yapalım biz fikir verin ne kadar mola verelim bu duruma
Tekrar baslarsak napalım
Cok kafam karıstı
Kakayı söylerse götürelim mi yoksa bezine yap diyelim mi 😔