Merhaba bayadir burdayım ama post acmamistim. Sorunumu paylaşmak istedim. Eşim sürekli klozette ayakta çiş yaptığı için etrafa sıçrıyor. Söylediğimde ise herkes kusurlu başkasıyla evlensen oda kusurludur. Anneme de aynısını yapıyordum annemde senin gibi kaç yaşındasın yaptıklarına bak diyordu. Sana da aynısını yapıyorum dedi. Midem çok bulanıyor temizleyince söyleyince de çok pişkin davranıyor nasıl davranacağımi şaşırdım bana akıl verin lütfen..

Aslmn bu nasıl bir kendini savunmadır başkasıyla evlensen o da kusurludur ne demek😃 eşinize söyleyin pisliğini kendisi temizlesin ozaman.. Çok iğrenç gerçekten. Ben eşimin ayakta işini hallettiğini hiç görmedim klozeti yıkayıp öyle çıkar ona da ben alıştırdım. Her gün sabah kalkınca temizlerim bir de her kullanıldıktan sonra tekrar temizlerim benim için yorucu oluyor ama dayanamıyorum tuvalet mutfak temizliği konusunda çok hassasım. Şuan aşırı huylandım düşüncesi bile rahatsız etti😓 vazgeçirin bu durumdan çok kötü..

Ariel bende hep temizledigim o bildiği için daha da rahat davranıyor vazgeçirmeye çalışıyorum savunmasi hep böyle evin huzurunu kaçıran olarak ilan ediyor konuşmuyorum bu sefer de daha çok üste cikmaya çalışıyor ne yapacağımı şaşırdım

Aslmn anaları eğitemiyor elin kızı uğraşıyor işte. Bir kere ayakta işemek hiç sağlıklı değil. İleride prostat kanseri olursa şaşmasın. Mesaneyi rahat boşaltmak için oturması şart.

ZRaporu aynen öyle annesi egitememis benim demem zoruna gidiyor işte bu dediklerinizi de diyorum sağlıklı değil yine de vazgecmiyor

Aslmn o nasıl bir savunmadır ya iğrenç😒 e gitsin annesine yapmaya devam etsin o zaman karısıda olsan onun pisliğini temizlemeye mecbur musun? Ya da kendi temizlisin bari ne çirkin ya kaç yaşında adam

Mirinda burası annenin evi değil ben temizlemek zorunda değilim diyor ee evlensen yine oda kusuru vardır diyor pişkince 27 yaşındasin yaptığına bak diyorum annem de aynı şeyi diyordu diyip çıkıp gitti

Aslmn anasinın evinde kalsaydı ozaman pisliğini o temizleseydi. Asla gelemiyorum böyle şeylere hem suçlu hem güclu. Bilerek yapiyor ozman. Bi kac defa yeni evlendigimizde esimde yapti. Cagirdim gosterdim burası belediye tualeti degil ben de temizlikçi degilim, sen nasıl benim pisligimi gormuyosan bnde seninkini görmek istemiyorum, sen benim cocugum falanda degilsin saglikli bi bireysin ben temizleyemem valla senin pisligindende mikrop kapamam dedim. Eline bez deterjan verdim kendi sildi temizledi. Utanmisti baya. Ama senin esin farkinda ve utancak olsa piskin piskin konusmazdi o sekilde.

Aslmn erkeğin ayakta işini gormesi günah diye biliyorum. Dini açıdan yaklassaniz söyleseniz belki olumlu yanit verir

Aslmn anlayacağı dilden anlatın ozaman. Kimisi zorla kafasına vura vura anlar, kimisi ise 2 çift tatlı sözden anlar.. Ben kim hangi dilden anlıyorsa ona göre anlatmayı tercih ederim. Ayakta yapması temizlik açısından kötü olduğu gibi sağlık açısından da kötüymüş eşim dedi.Tuvaleti pis bırakın öyle girsin anlasın diyeceğim ama hiç umrunda olacağını sanmıyorum temizliğe önem verse zaten öyle yapmazdı.

Aslmn ayy haklısın valla kuzum çok şükür benim eşim öyle değil 🤲🏻 Benim üst kat komşum var yazın evi temizlemiş elimde lavaboya girmiş senin hesap oda batırmış bi bağırmış çağırmış bi hışımla çıktı bizde yürüyüş yapacaktık noldu dedim adama saydırdı baya yeni temizlik yapmışım lavaboya bi girdi çıktı heryer sarı sarı cinnet geçirdim resmen ya dedi adamın eline çamaşır suyunu tutuşturmuş ben gelene kadar buraları temizliyorsun demiş adamda temizlemiş 😂😂 sende öyle yap gerçi seninki savunmaya geçiyor temizlemez de

Aslmn Ver eline fırçayı kendi temizlesin. Evde ikinci bir tuvalet varsa sadece orayı kullandırt. Yerinde olsam asla oturtmazdım kendi kullandığım tuvalete.

Aslmn Bu postu okuduktan sonra tuvaleti foşur foşur yıkadım 🤭😂 Eşini de elinden tut götür annesinin kapısına siz bunu eğitememişsiniz bir zahmet eğitip gönderin de, belki bir nebze utanırda bir daha böyle pişkin pişkin konuşmaz 🙄

Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bence hastalık kapma mikrop bulaşması gibi konulardan girebilirsiniz bir de öyle konuşmayı deneyin biraz abartıp ilk hastalandığınızda doktorun enfeksiyon kapmışssın falan dediğini söyleyin belki vicdanı sızlar gerçekten zor bi durum umarım çözebilirsiniz😔

Kuzulkurt ay bişey diyim mi bende yorumları şaşırarak okuyorum erkeğin oturarak çişini yaptığını burada duydum 😂 hemen eşime demem lazım 😂 bide bende de oğlan var ayakta yapıyo çişini hiç oturarak yap demedim yalan yok ay çok utanıyorum şuan cahilliğimden🤪

Aslmn ayy gene bunu yapan erkek ya bnim kaynnaya nedemeli.Buaralar bazı sebeplerden dolayı bizde kalıyor(6 ay oldu🙄)Bizim tuvalet yerden klozet değil allahtan ama yerden tuvallette bile afedersin işediği yere su dökmüyordu kadın bikeresinde ensonunda patladım aramız bozuldu ama artık döküyor igrenç bisey ya🤮

Kuzulkurt kanka bizimki olmuyo neden😂 sağlıksız olduğunu da ilk defa duydum 🤪 iyi de nasıl oturup yapıcaklar ki gene dışarı çıkmaz mı çiş, işemeye başladığı zaman başını almış hortum gibi sağa sola gidicek çiş🧐

Gerçekten işiniz çok zor nasıl utanmaz heryeri çiş yapınca kocaman adam benim oğlum daha 6 yaşında hep oturarak pipisini aşağı bastırarak çişini yapar geçenlerde kazara pipisini tutamamış sanırım dışarı yapmış heryere peçeteler sermiş ıslak mendille temizlemeye çalışmış ağladığını duyunca gittim anne nolur gelme diye ağlıyo kızcam diye korktuğundan değil utandığından azıcık utanma duygusu olması lazım insanda bence sen onu annesine geri gönder bu daha olmamış de

Ask_hosmus pipiyi aşağıya doğru tutarsa gitmez bir yere. Çocuğuna alıştır ileride sıkıntı olur. Bir de hiç hijyen bir durum değil ayakta işemek. Öğrenmiş oldun en azından burada iyi oldu🙊