Merhaba kizlar durumumu kısaca anlatayım 2 yıldır evliyim. İlk 5 ay ilişkiye giremedim kendimi çok kasiyordum. Sonra tam oldu alisicam derken hamile kaldım hamileyken de sayilidir yani pek olmadı. Normal doğum yaptım dikişler vs. korkudan yine 5 ay ilişkiye giremedim anca toparladım 😂 yalnız bu 5 yeni dikkatimi çekti 😂 işin özü şuan alıştım güzel gidiyor ama henüz vajinal orgazma ulaşamadım. Zevk alıyorum evet ama orgazm olamıyorum. Bu defa sürtünerek orgazm oluyorum bende. Ama vajinal olanı çok merak ediyorum. Genelde benim üstte olduğum pozisyon da oluruz. Vajinal orgazm olmak için onerdiginiz pozisyon var mı ? Ya da bunun pozisyonla alakası var mı ?
Vajinal orgazm
bireylulmeselesi ben orgazmı gec zevk bile almıyprum olaydan tamamen uzagım yazıyım bari yukarda kalsın postun 😂😂
Çoğumuz üstteyken oluyoruz sanırım 😅 bende öyleyim 🙈 her ilişkide 2-3 kez olabiliyorum . Bence en başta orgazma odaklanmamak lazım . Kendini tamamen ilişkiye ve o ana vermek gerek . En az 1 saat sürmeli sevişmeyle birlikte hatta belki 1 buçuk saat . Oldu bittiye gelirse olmak zor ☺️
Ozge49595 hee o da ayrı bi mesele desene😂
Guzellericinden hahah eşimin lafı bu orgazm olmam uzun sürünce kendini vermiyorsun diyor😂😂 bir saat ilişki de biraz lüks bizim için küçük bir bebem varken 👼🏻😂
Bn 6 yıllık evliyim hiç olmadım çok merak ediyorum 🤐
ZehrAras yapma ya 😳
bireylulmeselesi bnle alakalı bşy eşim çok uğraşıyor ama yok yani nerde hata yaptıgımıda bilmiyorum kasıyorum kendimi sanırım
Guzellericinden hahaha kız biz 10 saniye sürse şükrediyoru ahsnhakana
Guzellericinden 1 saat mi 😑😑 kıskandık😂
bireylulmeselesi doggy pozisyonu önerebilirim kesinlikle deneyin. Bende ilk 2 ay hiç bir şekilde ilişkiye giremedim çok zor aylardı ilk ilişkide de hamile kaldım oğluma, birkaç ay sonra 4 yaş olacak☺️ en son yaptığımızda 5 kez oldum, genellikle 3 4 kez olurum zaten🙈 ama sonunda bayılıyorum resmen. Pozisyonla tamamen olmasa da alakası olduğunu düşünüyorum. Bir doggy deneyin derim. Birde kasmayın kendinizi akışına bırakın anın tadını çıkarın ve ön sevişmeyi uzun tutun🌸
bireylulmeselesi ben en çok kucak pozisyonunda oluyorum eşimin kucaginda birbirimize dönük sekilde birde bacaklar omuzda denemeni tavsiye ederim
ZehrAras aynen kasınca zevkten çok zulüm olur zaten
Ariel yorumunuz için teşekkürler 🌺
Kbss şu bacak omuzayi hamile kalmak istediğim zaman denemiştim 🤭
Ben misyoner pozisyonunda vajinal orgazm oluyorum 1 kere olunca devamı geliyor
Guzellericinden sen nesin anasını sattığım orgazm kraliçesi falan mısın shdhhdehh
Mammy ön sevişme ile birlikte tabi ki sadece birliktelik o kadar sürmez 😂
Herhangibirkullanici olabilir 😂 şanslı kadınlardan biriyim 🤩