Guzellericinden hahah eşimin lafı bu orgazm olmam uzun sürünce kendini vermiyorsun diyor😂😂 bir saat ilişki de biraz lüks bizim için küçük bir bebem varken 👼🏻😂
Vajinal orgazm
Bn 6 yıllık evliyim hiç olmadım çok merak ediyorum 🤐
ZehrAras yapma ya 😳
bireylulmeselesi bnle alakalı bşy eşim çok uğraşıyor ama yok yani nerde hata yaptıgımıda bilmiyorum kasıyorum kendimi sanırım
Guzellericinden hahaha kız biz 10 saniye sürse şükrediyoru ahsnhakana
Guzellericinden 1 saat mi 😑😑 kıskandık😂
bireylulmeselesi doggy pozisyonu önerebilirim kesinlikle deneyin. Bende ilk 2 ay hiç bir şekilde ilişkiye giremedim çok zor aylardı ilk ilişkide de hamile kaldım oğluma, birkaç ay sonra 4 yaş olacak☺️ en son yaptığımızda 5 kez oldum, genellikle 3 4 kez olurum zaten🙈 ama sonunda bayılıyorum resmen. Pozisyonla tamamen olmasa da alakası olduğunu düşünüyorum. Bir doggy deneyin derim. Birde kasmayın kendinizi akışına bırakın anın tadını çıkarın ve ön sevişmeyi uzun tutun🌸
bireylulmeselesi ben en çok kucak pozisyonunda oluyorum eşimin kucaginda birbirimize dönük sekilde birde bacaklar omuzda denemeni tavsiye ederim
ZehrAras aynen kasınca zevkten çok zulüm olur zaten
Ariel yorumunuz için teşekkürler 🌺
Kbss şu bacak omuzayi hamile kalmak istediğim zaman denemiştim 🤭
Ben misyoner pozisyonunda vajinal orgazm oluyorum 1 kere olunca devamı geliyor
Guzellericinden sen nesin anasını sattığım orgazm kraliçesi falan mısın shdhhdehh
Mammy ön sevişme ile birlikte tabi ki sadece birliktelik o kadar sürmez 😂
Herhangibirkullanici olabilir 😂 şanslı kadınlardan biriyim 🤩
Ariel 5 kez nasıl oluyorsunuz tek bir ilişkide mi 🙈 benim 3. Zor oluyor valla aşırı yoruluyoruz 😂🙈
Guzellericinden evet tek ilişki de😅 uzun sürüyor biraz ve yeter artık diyorum yorulmak az kalır bayılıyorum 🙈
Guzellericinden ben zevk bile alamıyorum zevk alsam yeter ya sırtınız ne 🥺
Guzellericinden ulan bir buçuk saat nedir abi napiyonuz yani
Polyannacilik bir - bir buçuk saat çok değil ki . Zaten olması gereken süre . Ön sevişme uzun olunca kadın orgazm oluyor zaten .bir İki kere de birliktelik olunca tam normal 😂