babynative Kızlar iç kısım da sanki etler parça parça olmuş gibi hem kaşıntı var hemde acıyo gibi bi his var ne iyi gelir acaba buna? Bi kaç seferdir ilişkide eşim uzun süre elini oraya sürttü oyuzden tahriş oldu sanırım
Ruzgarinannesi babynative benimde öyleydi. Manyak enfeksiyonu o balım doktora git ve bol su iç geçmiş olsun
Kbss babynative kuzum birde sekerli seyler ve yoğurt yeme tamamen kes birkac gün düzelir o besinler tüketilince daha çok artiyor enfeksiyin doktorum hep oyle demisti bana 2 kere de vajinal fitil vermisti hamileyken 1er tane
PiTi babynative ay bak şimdi ben kendimi bildim bileli öyle 🙄 bi sıkıntım da yok ben de korktum şimdi
babynative PiTi benim bir iki gündür var o da ilişkilerde ayıptır söylemesi eşim çok fazla eliyle oynadı orayla oyuzden oldu buyuk ihtimalle 🤦🏻♀️
babynative Kbss ya bende bu aralar hiç yemediğim kadar şekerli şeyler yedim ve yoğurtta aynı şekilde daha da tetikledi sanırım yarın doktora gidicem ne dicek bakalım.Yumurtalıklarım da ağrıyor oralara sıçramış olabilir mi acaba