kizlar ben adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim sol tarafım da yumurtalık kisti olduğunu soyle kan aldi daha da gitmedim kıstı olan varmi gebe kalabildiniz mi varsa nasil gecti yardim lütfen 😔😔
Yumurtalık kisti
Merhaba öncelikle endise etme.Söyle söyliyim üc aydir bebek istiyorduk korunmayi biraktik.Korunmayi biraktim birakali adet olmadim.Üc ay adet olmadim doktora gittim basit kist oldugunu söyledi iki tane 10 gün icmem icin bi ilac verdi hemen kisti eriten bi ilac.10 gün boyunca düzenli ictim bitince adet oldum hemde cok fazla üc aylik icim temizlendi.Doktorum zaten basit kistler oldugunu söyledi ama yumurtaliga ister istemez baski yapmis ve yumurtlama olmamis o yüzden bosuna korunmamisiz yani adet olmadigim icin bebek olmamis.Her neyse gittim doktora adetken o ilac bittikten sonra detayli bakti kisteler erimisti tamamen bi sorun olmadigini ve hemen hamile kalabilecegimi söyledi 🥰♥️ Endise etme ama tekrar gitmelisin tedavini ol hemen basit kistler erirse sorun kalmiyor.Ben yeni tedavi oldum bekliyorum bu ay bakalim insAllah olur ❤️
Merveyldrm yorum yaptığın icin sagol biraz rahatladim ben almanyada olduğum icin randevuyle gidiyorum tarih verdi kan testimde o zaman aciklicakmis internette araştırdım korktum biraz gebe kalmayi onluyormmus insallah bana da ilac verir geçer. Karnım şişmiş belirtiler var adet icin ama gelmiyor hasta olamadım bekliyorum caresizce.
belma bende Almanyadayım canım biliyorum bazen terminler geç tarihe verilebiliyor.Ama anlattıgım gibi endişe etme tedavini ol kafana takma adeti düzene sokmak önemli olan çünkü adet düzene girerse yumurtlama da oluyo adet olmazsa insan yumurtlamada olmuyor.Bende üç ay boşa korunmuşum.Tedavi oldum haptan sonra kist eridikten sonra bi kere adet oldum.Doktor bir aylık daha bi ilaç verdi içmesende olur ama içsen daha iyi dedi adeti düzene sokar bir ay daha adet olursan artık hamile kalmak kolay olur dedi hani düzene girdigi için bu ayda adet oldum tam gününde geçen ayla aynı gün.Bu aydan sonra bekleyeceğiz bebek için bakalım.Rabbim herkese gönlündekini en hayırlısını versin ❤️
Merveyldrm amin canim insallah hayırlısını versin hepimize sifa versin 🙏😊