kizlar ben adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim sol tarafım da yumurtalık kisti olduğunu soyle kan aldi daha da gitmedim kıstı olan varmi gebe kalabildiniz mi varsa nasil gecti yardim lütfen 😔😔

Merhaba öncelikle endise etme.Söyle söyliyim üc aydir bebek istiyorduk korunmayi biraktik.Korunmayi biraktim birakali adet olmadim.Üc ay adet olmadim doktora gittim basit kist oldugunu söyledi iki tane 10 gün icmem icin bi ilac verdi hemen kisti eriten bi ilac.10 gün boyunca düzenli ictim bitince adet oldum hemde cok fazla üc aylik icim temizlendi.Doktorum zaten basit kistler oldugunu söyledi ama yumurtaliga ister istemez baski yapmis ve yumurtlama olmamis o yüzden bosuna korunmamisiz yani adet olmadigim icin bebek olmamis.Her neyse gittim doktora adetken o ilac bittikten sonra detayli bakti kisteler erimisti tamamen bi sorun olmadigini ve hemen hamile kalabilecegimi söyledi 🥰♥️ Endise etme ama tekrar gitmelisin tedavini ol hemen basit kistler erirse sorun kalmiyor.Ben yeni tedavi oldum bekliyorum bu ay bakalim insAllah olur ❤️

Merveyldrm yorum yaptığın icin sagol biraz rahatladim ben almanyada olduğum icin randevuyle gidiyorum tarih verdi kan testimde o zaman aciklicakmis internette araştırdım korktum biraz gebe kalmayi onluyormmus insallah bana da ilac verir geçer. Karnım şişmiş belirtiler var adet icin ama gelmiyor hasta olamadım bekliyorum caresizce.

belma bişey sorabilir miyim? Ben bi kaç ay önce gittiğimde bende polikistik over olduğunu söyledi doktor. Bu ay bende hafif pembe akıntı oldu internete baktım kist olduğunda böyle şeyler olabiliyormuş hiç böyle bi durum oldu mu sizde.

Aslican bende kanama olmadi 3 aya yakinda adet görmedim ayni adet olacakmışım gibi belirtiler var gogus ağrısı siskinlik bazen karin agrisi da oluyor hep olacakmisim gibi ama olmuyorum peki polistik over de kist degilmi?

belma ben adet oluyorum bazen bi gün erken bazen zamanında en fazla 3 gün gecikmiştir. O da kist sadece bi taneden daha fazla kist oluyo. Bu ay adetim bittikten 5 gün sonra pembe akıntı oldu acaba kistten mi diye şüphelendim

Aslican olabilir canim ama önemli bisey degildir belki de doktora gidebilme imkanin varsa git bi görün yasin kaç evlimisin çocuğun varmi kistler engelliyormus gebe kalmayi diye okudum korktum baya

belma ben 26 yaşındayım bi oğlum var. Benim doğumdan sonra oluştu kist. Ama doktor hamile kalmak için engel olmadığını söyledi hatta iki aydır da bebek deniyoruz tedaviye gerek olmadığını söyledi

Aslican geçer inşallah allah hayırlısını versin 🙏🙏😊

belma amin inşallah ☺️ Allah isteyen herkese evlat nasip etsin aratmasın ☺️

belma bende Almanyadayım canım biliyorum bazen terminler geç tarihe verilebiliyor.Ama anlattıgım gibi endişe etme tedavini ol kafana takma adeti düzene sokmak önemli olan çünkü adet düzene girerse yumurtlama da oluyo adet olmazsa insan yumurtlamada olmuyor.Bende üç ay boşa korunmuşum.Tedavi oldum haptan sonra kist eridikten sonra bi kere adet oldum.Doktor bir aylık daha bi ilaç verdi içmesende olur ama içsen daha iyi dedi adeti düzene sokar bir ay daha adet olursan artık hamile kalmak kolay olur dedi hani düzene girdigi için bu ayda adet oldum tam gününde geçen ayla aynı gün.Bu aydan sonra bekleyeceğiz bebek için bakalım.Rabbim herkese gönlündekini en hayırlısını versin ❤️