gshande yinehamile35 yani eşinizin annesi sonuçta ne olursa olsun. Tedavi alsa tabi daha iyi olur ama çözüm yok yani birazda karakterle alakalı herhalde umarım her şey dilediğiniz gibi olur
1bbby yinehamile35 bak benimde gorumcemle bibtartismamiz hatta kavgamiz oldu. Esim gidiyor hic karismiyorum. Ama oglumu goturemiyor bensiz goturemez.ben gitmem bana gelemezler oglumun Basina bisey gelse orda dilimden kurtulamazlar. Ayrica ne yapacaklarini bilmiyorum. Hic guvenmiyorumda. Sen bilirsin iyi dusun derim
yinehamile35 1bbby eşini nasıl ikna ettin çocuklarını göstermeme konusunda ? Eşime ben de hiç karışmadım karışmam da ama çocuklar konusunda ısrarcı maalesef
1bbby yinehamile35 cunku gorumcem yuzunden bazi seyler yasandi. Hic te hafife alinamayacak seyler. Ben gorumceme gitmedigim icin oglumuda goturemezsin ne zaman akli basina gelir kendini ifade edebilecek yasa gelir o zaman gitmesine birsey demem dedim. Gecen gun gelmis halasi evde yok hadi sende gel oglanida goturelim dedi hayir dedim. Oda ben evde yokken evime girse olay cikar. Ve bende hic ortalik karismasin diye kestirip attim gitmedim cocugu gondermedim.
TombulHatun yinehamile35 yani baktın tedaviyi de kabul etmiyor çocuklarını yanlız eşinle gönderme derim
Nazen yinehamile35 kabul etmezse eğer tedaviyi ben tekrar aynı şeyleri yaşamayı sütten kesilmeyi istemiyorum işk çocuğumuzda neler çektik biliyorsun biraz rahatmışken aynı şeyleri yaşayamam de canım bu kadar anlayışlı davranmış biraz daha sabır etsin eşiniz sonuçta ne kadar annesi de olsa zarar veriyormuş
Saricivciv Kuzulkurt yani ne gerek var ,aman görmesin torununu….yani senaryoyu baştan yasayacaksiniz,ne gerek var mal mülk için kaynananizin defterini bastan açmaya…bide lohusa olacan ya psikolojin kaldırmaz demedi deme
Gzli23 Bal_kizin_annesi benim annem de bipolar hastası ve atak geçirdiği zaman eşime benim hakkımda yalan yanlış şeyler söyledi işin kötü tarafı da atak geçirdiği için iyileştiği zaman hiçbir şey hatırlamıyor bence ailenize almayın çünkü iftira atıp aranızda bozabilir aynı şeyleri Benim annem de yapıyor büyü yapıyorlar diyor beni bağlıyorlar diyor orada geçirmediği halde bir ilacını da içmiyor bence uzak durun aileniz dağılabilir
Leyla424 yinehamile35 Hepsini okudum bacım bu kadar sıkıntı çektiren bir kadın bir o kadar da belalı yani anlattığına göre ne evlatlarımi görsün ne beni ondan gelen para da hiç gelmesin derdim. Azıcık asım ağrısız başım hesabı :))
Siyem34 Bence çocukları göstermeyin ki zaten psikolojik sorunları varmış hele ki çocukları hiç tek göndermeyin babalarıyla bile olsa asla bırakmayın çocuklara zarar verebilir…