Saricivciv Deleted14 ev hanımları öğlen oturmalarına hep bulundukları için yaptıkları veya yedikleri güzel tarifler vardır diye sordum yoksa bende bilirim netten bakıp yapmasını anacim😉🤭
Limonlupopkek Saricivciv 1.5 ysinda kizim var onceden odolaba boyle koyunca cok iyi oluyir caocukla hemen yaoamiyorum. Misafirim gelmeden once mutlaka mizmizligi oluyor. Cozumu boyle buldum☺️
Deleted_1 Papatyagelin01 camım öncelikle ellerine sağlık kokostar pastayı yapmayı düşünüyorum da tası nasıl güzel mi bisküvi ile yaptıysanız hamur kokusu geliyor mu bisküviden
Papatyagelin01 Deleted_1 ben nefis yemek tariflerinden aldım tarifi canım unla yapılıyor bisküvi yok ☺️
Pembe_0980 Saricivciv kuru dolma patlıcan biber sarma olabilir yanına mercimek kofte meksika salatası açma poaça veya kıymalı börek kıbrıs tatlısı yada gelin pastası
Lagosiyawo Saricivciv ay benim bugün günüm vardı canım çıktı 🤦🏼♀️ Şekerpare havuçlu tarçınlı cevizli kek zeytinyağlı yaprak sarma şehriyeli tavuk salata haydari Fellah köfte Sigara böreği kıymalı Bide magnolia gibi bi kremalı muhallebi yapıyorum ben cuplara üstüne limon sosu nişastayla şekerle üstüne limon dilimleri ondan yaptım çok fresh iki bebeyle canım çıktı cidden ama senede bi gün sırası bana geliyor nede olsa yığınla bulaşık bekliyor ben dinlenmeye sabahlıcam sanırım 🤣
bitterdelisi24 ketenprenses ya kare ya zaten.. ortadan ikiye kes… bır tane mılfoyden ıkı tane cıkıcak.. Icıne Nutella sür yada tüp cokkrem varya o bile yetıyo :)) sur sonra ileri doğru sar.. bu kadar :) at fırına.. fırından çıktıktan sonra ister pudra şekeri dök üstüne ıster cıkolata sosu
Fatma3880 Saricivciv malaga pasta pizza börek bakliyat salatası kabak tatlısı kuru dolma bide çok güzel tarif bence
TombulHatun Saricivciv yoğurtlu kırmızı köz biber Şalgamlı bulgur salatası Tavuklu şehriye salatası Tramisu değişik olarak aklıma bunlar geldi ben biraz klasiğim sanırım bu konuda farklı tadlar severim ama sanki dönüp dolaşıp aynı şeyleri yapıyorm 😂😂
sevismedenuyumayalim Saricivciv ben olsam sarma, kıymalı rulo patates, magnolia, patates çanağı, kavurmalı ekmek, ve ortaya mantı haşlardım🧚♀️
dolapfaresi Saricivciv yoğurtlu patates salatası tart kalıbında yapiliyir görüntüsü çok iyi oluyor börülce salatası yapabilirsin Rulo pasta olabilir Gelin bohçası çok iyi görünüyor Starbucks kurabiyeleri çok lezzetli oluyor Şehriye salatası da olabilir Saçaklı poğaça Yada sandavic poğaça