Deleted14 Saricivciv nefis tariflerime giriyorsun anacım değişik değişik var boşver bizim tariflerimizi 😂
Sessizlik Saricivciv o zmn muzlu rulo pasta yap sarma sar mercimek köftesi yap yada fellah köfte snra Midye böreği yap şalgamlı salatada olur
Kuzulkurt Saricivciv https://www.google.com.tr/amp/s/www.nefisyemektarifleri.com/pirasayi-sevmeyen-kalmayacak-efsane-misir-unlu-pirasali-kek/nyt-amp/ Çok güzel tadı, pırasa sevmediğim halde seve seve yiyorum 😂
Papatyagelin01 Saricivciv Bugün öğlene misafirlerim vardı Makarna salatası yaprak sarma mercimek köftesi cocostar pasta bir de poğaça yapmıştım ☺️☺️
Deleted_1 Papatyagelin01 camım öncelikle ellerine sağlık kokostar pastayı yapmayı düşünüyorum da tası nasıl güzel mi bisküvi ile yaptıysanız hamur kokusu geliyor mu bisküviden
bitterdelisi24 Saricivciv degısık bırsey ıstıyorsun demek :)) yesıl mercımek salatası yaptınmı :) oda guzel oluyır .. birde mılfoy varya onların ıcıne nutelle surup fırına ver kucuk kucuk .. cok guzel oluyo kruvasan gibi hem de pratik
Saricivciv Deleted14 ev hanımları öğlen oturmalarına hep bulundukları için yaptıkları veya yedikleri güzel tarifler vardır diye sordum yoksa bende bilirim netten bakıp yapmasını anacim😉🤭
Limonlupopkek Saricivciv benim dapta yaprak sarma ,sigara boregi,elmali kurabiye ve pogaça var onlari cikariyorum yanina tatli birsey ve sehriye salatasi yapiyorum yetiyor
Limonlupopkek Saricivciv 1.5 ysinda kizim var onceden odolaba boyle koyunca cok iyi oluyir caocukla hemen yaoamiyorum. Misafirim gelmeden once mutlaka mizmizligi oluyor. Cozumu boyle buldum☺️
Papatyagelin01 Deleted_1 ben nefis yemek tariflerinden aldım tarifi canım unla yapılıyor bisküvi yok ☺️
Pembe_0980 Saricivciv kuru dolma patlıcan biber sarma olabilir yanına mercimek kofte meksika salatası açma poaça veya kıymalı börek kıbrıs tatlısı yada gelin pastası