Xlovemax12 Kızlar sorum başlıkta eşim asla istemiyor kendi kız kardeşine bile der sakın verme Bi daha diye aynı şekilde de bana da der ablan vermesin kabul etme der Bi kaç kere verdi ablam eşim tarafından düşündükçe Bi erkek hak da veriyorm Bi de ablam sonki geldiginde dedim abla eşim istemiyor söyle getirmesin dedi diye siz ne yapıyorsunuz bu durum da
Gutmamy Xlovemax12 Ben giydirmiyorum. Vermiyorum da . Her yıl valize koyup Türkiye de ihtiyaç sahiplerine götürüyorum. Hepsi yeni oluyor çoğu etiketi üzerinde. Ordakilerin daha çok işine yarıyor.
dolapfaresi Xlovemax12 valla sadece ablam değil temiz olduğunu bildiğim herkesden alıyorum birde kendim yıkayıp utuleyip giydiriyorum çocuğun yediği içtiği helal giydiği haram derler bizde kendimiz de alıyoruz elbet ama çoğu hep tanıdıkların verdikleri
gshande Xlovemax12 bi erkek hak veriyorum derken ne demek istediniz ? Çocuk kıyafetleri hem pahalı hem çabuk büyüdüklerinde için bi kac ay sonra giyemiyorlar mantıklı olan temiz kullanılmış giyilebilir kıyafetleri ihtiyacı olan bebeklerin de kullanabilmesi değil mi ? Psikolojik olarak bi başkasının kıyafetini giymek zor olabilir ama ablanın çocuğunun kıyafetini giydirmek çok zorlamaz bebek bu ne kadar pis olabilir ki hepsi pamuk gibi.
bitterdelisi24 Xlovemax12 esının zoruna giden ne ?? Tamamen ego ya baska bırsey degıl .. ben ablamdan alırım ben de küçülenleri arkdasıma verırım .. millet ıkıncı el para verıp alıyo .. bebek kıyafeti temızdır nolcak söyleme esıne sende bosver giydir ya kıyafet dayanmıyor bi takım olmus 100 tl
ikioglananasi valla bui devirde temiz olduktan sonra neden giydirmeyim ki cunku kiyafetlerin fiyatlari almis basini gitmis maddi durumunuz oyi heralde esinizin istemedigine gore
Xlovemax12 ikioglananasi çok şükür Rabbım Aratmasın bu günlerimizi eşim bana bile diyor ablamgil den kardeşlerim alma ben alırım ne istiyorsan diyor
Mtlm Yav niye giydirilmesin ki? Kıyafet bu sonuçta ve ablan veriyor. Yıkarsın ütülersin tertemiz giyer. Bunları sorun etmek yorucu bence.
Xlovemax12 gshande ya eşim şöyle düşünüyor ben yetemiyor muyum niye alalım ben alırım Bi de eniştem size gelecegiz kızın küçüklüklerini getireceğiz demiş yarın Bi gün konusunu olur söylerler. Bi yerde ben kaldıramam diyor
Xlovemax12 bitterdelisi24 görümcelerimde yok bu huy kaynanam la eşimde var görümcem der hatta bebegin kıyafetlerini kimseye vermeyin ben alırım der ben desem bunu bana kızar ben böyle görmedik diyor biz bende ne var bunda diyorum yabancı degiller kendi canım kanım veriyor diye
Svg Maddi dururmunuz iyiyse yenisini alırsınız tabi , egerki tasarruf etmek istiyorsanız neden olmasın yani , ben misal ablamın giysilerini giyerim severek, ona olmayanları ben giyiniyorum eşimde bişey demez.
arman Xlovemax12 eşinizin heralde bebek kıyafetlerinin fiyatlarından ve bebeğin ne kadar hızlı büyütüp kıyafetin boşa gitmesinden haberdar değil heralde. Bu devirde yazık günah temiz kullanılmışsa neden alınıp giydirilmesin ki. Çoğunlukla hepimiz birilerinin kıyafetleriyle büyüdük ve çocuk büyütüyoruz. Çok normal bir şey bu.
Xlovemax12 arman aynen öyle bize halam çocuklarınn kıyafetlerini getirirdi onları giyerdik bu erkekleri anlamak çok zor gerçekten
bitterdelisi24 Xlovemax12 ya benım kayananm da esımde istemez dıdısının dıdısı versın ama yakın eş dost tanıdığın temız ınsan sa ne olcakki. O demekki kompleks yapmıs ben alamıyor muyum diye .. benım esımde basta oyleydı :) sımdı sesı cıkmıyo :)
Svg Ozaman zoruna gidiyor eşinin küçük düşmüş hissediyor olabilir kendini, benim eniştede nekadar zor durumda olursa olsun maddi durumda başkasından heleki eşinin ailesinden borç falan istemez.