Blondie carezette bende 15 ay kullandım kızımı emzirirken ama 15 ay boyunca adet olmadım+ kilo yaptı + şişkinlik sinir yaptı kızım 2 yaşına girince memeyi bıraktırdım yasmine başladım oda ara kanama fazla yaptı sürekli lekelenmem oluyordu şimdiyi soracak olursan kızım 3 yaşında korunmayı bıraktım ikinci çocupu düşünüyorum😂

Blondie emzirdiğiniz için sadece carezette kullanabilirsiniz yazz yasmin vs. Onları kullanamazsınız. Ben carezette kullandım ama sürekli ara kanamam oldu emzirmeyi bıraktırdıktan sonra yazz kullandım hiç sorun yaşamadım onda.

Blondie emziriyorsanız crazette sanırım öyle bir hap vardı emzirenler için bi araştırın isterseniz

Doğumdan itibaren emzirdiğim için cerazette kullanıyorum ve 13 aydır regl olmadım.2 ay ara verdim hapa yine olmadım tekrar başladım kullanmaya.anlamadim neden 🤷‍♀️benim gibi olan var mi

Deniz123 evet bende 15 ay boyunca kullandım hiç adet olmadım doktora gittim rahimde incelme var dedi kızımı memeden ayırdım hapı bıraktım sonra adet oldum carezetta zaten adet gördürmüyor ara verilmediği için

Nazlicyhn ben de doktora gittim bana da aynı şeyi söyledi canım bu rahimde incelme kötü birsey mi ya da hap mı sebep oldu acaba

Deniz123 evet canım haptan dolayı regl olmuyoruz, regl olmadığımız için rahim duvarı inceliyor hatta gittiğim doktor bana bu şekilde menopoza girebilirsin,bidaha çocuğun olmayabilir bile demişti (21 yaşındayım ) o anki korkuyla hapı bıraktım çok şükür sonra adetim düzene girdi adet olunca da yasmine başla demişti başladım ama yasminde ara kanama yapıyordu onu da bıraktım şimdi kızım 3 yaşında ikinci çocuğu istiyoruz korunmuyorum 😂

Deniz123 düzenli adet döngüsü başladığı Zaman rahim duvarı kalınlaşacaktır demişti doktorum

Eskobar evet igne vurulmadan oncede kanama vardi ama yoğun geliyordu suanda az ve ara ara geliyor

Ariel yaa kanama olsun istemiyorum bakalım karar verebilirsem alicam😂