Hanımlar merhaba happykids e giremediğim için burdan yardım istiyorum. Kızım önceden sebze çorbası yiyordu ama şimdi yemiyor hiçbir şekilde. Tarhana,domates,erişte,yoğurt,mercimek çorbası tarzı şeyleri seviyor yani çoğunlukla salçalı baharatlı şeyleri.. kereviz,brokoli,pırasa yapıyorum icine havuç patates falan koyarak ama hiç yemiyor yapabilirim
Bir sebze çorbası meselesi yardım lütfen
Canmkizim digerlerini yiyor maşallah olsun zamanla onları da yer zorlamayın ya da sevmiyorsa yemez
Canmkizim değişik şekilde vermeye çalışın mesela brololi çorbası yapıp tane kalmayacak şekilde blendrdan çekin şebzeleri buharda haşlayıp ezerek içine yumurta tam buğday unu ekleyerek köfte gibi yapıp pişirin yunurta seviyorsa pırasalı yumurta yapın
Xlovemax12 sevmiyor galiba ama sebze de yese iyi olur diye
TombulHatun köfte şeklinde yiyebilir bide öyle deniyim pankek tarzı şeyleri seviyor çünkü.. bide sebzeleri zeytinyağı tuz ile fırınladım onuda yemedi
Canmkizim tuzlu pankek yapıp içine sebzeleri ekle krep yap ekle öyle yer sebzeyi sebzr formunda görmezse sever belki 😂
Canmkizim pırasayı da yumurtayla karışıtırıp omlet gibi verebilirsin. Pırasa yemiyor demiş miydin bilmiyorum ama 😂 birde kaç aylık onu da biliyorum ek bilgi olarak söyleyim dedim 🙈
Kuzulkurt bende dedim pırasalo yumurta diye eşime bile ek gıda olarak pırasalı yumurta yapıyorum arada 😂😂😂
TombulHatun kız eşinin ana gıdası neki 🤣🤣
Kuzulkurt diyetteyiz aile boyu ek gıda boyutunda yiyoruz 😂😂😂
Canmkizim benimde yeni buldugum bir seyi soyliyim size trendyoldan bi baharatci buldum ve organik sertifikali urunler satiyor pancar tozu is ispanak tozu kereviz tozu gibi daha bir suru sebze tozlari var bence alip bir deneyin
TombulHatun hee 😂 pırasalı yumurta yorumunu yazdıktan sonra senin yorumu gördüm kuzum 🥲😂
Canmkizim mercimek çorbasına sebze Atabilirsin güzel oluyor
Gutmamy 17 aylık
TombulHatun mantıklı çok teşekkür ederim denicem
Kuzulkurt evet evet sevmiyor onu da bir kere yedi onda da terbiyeli yapmıştım o şekilde yedi 17 aylik
bebelihayat ne şekilde yapılıyor bunlar neye katacaz
Canmkizim benim kizim pankek cok seviyor pancar tozu kirmizilik katiyor ispanak tozu yesil yapiyor ve severek yiyor degisik geliyor renkleri corbalarina makarnalarina kisacasi cogu yemege eklenebjlir