Artık çok sıkıldım sıkıntısı olduğunu asla kabul etmiyor. Soğuyorum,ilişki aralıkları zaten uzadı uzadıkça da uzuyor. Eşimde bariz bı şekilde hissettiğim 1 senedir fln sertleşme sorunu var bunun kendisi de bence farkında ama yedirip kabul edemiyor. Söylediğim zaman da bozuluyor. İlişkiye girmek bana zevk değil eziyet gibi geliyor. Artık bu kadar uzun zamandan sonra idare etmekten sıkıldım sinirleniyorum. Daha yaşımız çok genç ömür boyu böylemi olacak ilişkiye düşkün bı insan hiç bı zaman olmadım ama evliliğin temelinde buda gerekli. Nasıl yapmalıyım nasıl anlatmalı nasıl bı yol izlemeliyim artık bilmiyorum. Lütfen böyle bir sorun yaşayan varsa bana yol göstersin 🙄

Yenibirisii kendisine yediremedigi için öyle yapiyordur oda farkındadir bence ama erkekler nasıl hasta olunca doktora gitmek yerine evde iyileşmeyi bekliyolarlarsa bunda da öyle ilişkinin başından beri mi öyle oluyor yoksa sonradan arada mi sertlesmesi gidiyor

Mammy evet aynen dediğiniz gibi kabullenemiyor. 1 senedir böyle öncesinde de çok aşırı aşırı ilişkimiz olmazdı ama olunca sorun olmazdı. En son 1 ay önce oldu bide bugün son 3 ilişkidir aynı şekilde

Yenibirisii stres çok etkiliyor diye okumustum, acaba aralıklı yapmaktan olabilir mi yani uzun süreler giriyorsa araya o da kendini tatmin ediyor ve ona alışmış olabilir mi okuyunca öyle düşündüm

Canmkizim penisin yeterli şekilde sertelşip dikleşmemesi oluyor sanırım 🤷🏻‍♀️ Herşeyin çözümü çok basit artık doktora gitmeli tabi başta bunu kabul etmeli 🙏🏻

Annesi stres çoktu bu dönemde hayatımızda evet ama bilemiyorum. Ara girme sebebide kendisi cunku sertleşme olmadığı için ilişkiden çekiniyor zannimca

Canmkizim nasıl anlatsam şimdi 🤭 hani normal şekilde yumuşak ve yatik oluyor da ilişki esnasında diklesiyor ya öyle işte o olmuyor

Yenibirisii evet dediğin gibi olmadıgı için yaklaşmıyordur da, keske çözmek için ugrassalar kabullenip