• Cinsellik
  • Eşim uyurken bana dokunuyor ? Hatırlamıyor

taricat hemde çok ben tahrik olmuş şekilde kalıyorum bildiğiniz benimle öpüşüyor dokunuyor ileri gidip parmaklarını içime sokuyor bende ona dokunmaya başlıyorum sonra o bir anda geri çekiliyor ya dönüyor yada duruyor ben dokunmaya devam etsem de uyanmadığı için tahrik olmuş bir şekilde uyumaya çalışıyorum

Minegedik benimde eşimde böyle bir durum var 3 yıllık evliyim bunun yanı sıra şuan başka bir problemimiz daha var onun içinde ayrı bir konu açtım neyse senin bu problemine sıra gelince benim eşim anlattığının dahada ileri seviyesinde uykudayken bir anda dediğin gibi ellemeye falan başlıyor ve o uykudayken ilişkiye giriyoruz bu ayıkken olan ilişkilerimizden çok daha sert ve çok daha uzun sürüyor 45 dk bazen 1 saate kadar çıkıyor ve ilişkinin ortasında uyanıyor genelde bazen uyanıp ilişkiyi anında bitirip uyuduğu da oluyor bunun için bir psikiyatrist e sormuştum gelmesi lazım dediler ama bizimki gitmedi tecrübem bundan ibaret

Ozge49595 uyanıkken dokunsa neler neler yaparız da haftada bir anca dokunuyor çoğu zaman da ben başlatırım ilişkiyi yani o yüzden bana uykusunda yapması garip geliyor 😅

taricat uyandırsam dert uyandırmasan dert bir keresinde uyandırmıştım çok uykum var farkında değilim dedi uyumaya devam etti birde çok derindir uykusu işe de çok erken gider sabah 5-6 gibi üstelemedim hiç birdaha uyandırmak için bende

Artist dimi ya çok ürkütücü gözleri kapalı öpüyor dokunuyor valla bende korkmaya başladm yani bu bir hastalıksa tedavisi ne nasıldır bilemiyorum

Minegedik benim eşimde de oluyor yorgunluktan oluyor

Minegedik ben rüyalanıyor heralde diye düşünmüştüm ama bende anlam veremedim

2 senelik evliyiz 1 gün arayla ilişki oluyor bazende hergün ama eşim uykusunda bana dokunuyor ve öpüyor sayuklıyor daha fazlası olmuyor genelde yorgun ve hasta olacağı zamanlarda oluyor bana normal geliyor

Minegedik bence bunun tek tedavisi psikiyatri gitmek lazım uyurgezerlik gibi birşey hatırlamıyor birde

Minegedik yapabilir, kendi cinsinden hoşlanıyor olabilir. Güveniyorsanız bir şey diyemem yani aklını da karıştırmak istemem ama bunlar olağan şeyler.

Minegedik kız ne korkuyorsun benim eşim de yapar öpüşürüz resmen o uyurken yani dönerken birden uyuyarak öpüşür bazen elini oraya buraya atar oynar o işi yapmak istercesine sonra uyumaya devam eder benim çok hoşuma giden bişey hiç de kafama takmadım sabah söylerim biler gerçekten mi diye ama genelde biz o işi yapınca yapar o haraketleri akışına bırak 😁😁

Minegedik benim esimdede oluyor arada hatta biz uykudayken ayni anda uyanip birbirimize baktikdan sonra bi iki öpüşüp uyuyoruz uykulu uykulu.arada bi geliyolar bize 😁😁

Minegedik Ay esimde ilk zamanlar öyle dokunuyordu bana. Ve beni çok arzuladigi icin oyle oluyordu iliskiden sonra bile dokunuyordu ama uyuma sesi geliyordu 😂 Kız korkacak birsey yok seni seviyoe ve arzuluyor yorgun oldugu icin uykuya dalıyor ilişkiden sonra da dokunsa farketmez belki fazlasini istiyor. Korkma yani 🤣

Minegedik aynı şey benim eşimde de var ahahahahahh bazen hatırlıyor az buçuk bazen hatırlamıyor 😂😂😂🌸 ben yorgunluktan olduğunu düşünüyorum yatağa geçerken birlikte olacağız şöyle böyle diye konuşuyoruz bebekten dolayı pertimiz çıkıyor yatağa geçtiğimiz gibi sızıyoruz yattıktan 2-3saat sonra bakıyorum biri beni elliyor dediğin gibi karşılık verince olan oluyor uykum olduğunda itiyorum yatıyor 😂😂 nedense o zaman daha bir keyifli oluyor 😁

Minegedik benim eşimde yapar uykuda, bende ona yapıyormuşum mesela sürtünüyormuşum yada elini alıp göğsüme koyuyormuşum ama hatırlamıyorum eşim söylüyor.