Merakli__geveze25 MBK evet bende köle gibi davranicam çünkü bende araştırdıkca bundan zevk alacağımi farkettim
Arres Merakli__geveze25 kocan yatağına erkek getirip onunla birlikte olunca da istediklerini yapacak misin çok merak ettim anlaşılan kocan baya bayaaaa pasif olmak istiyor seçenekleri karışmış gibi
Emirin_annesi Capkinkedi 🤮🤮. Siz de istediğinize göre tencere yuvarlanıp kapağını bulmuş. Neyse ki eşiniz garibanın biriyle evlenip onun başını yakmamış.
Ooyoo Merakli__geveze25 yok artık ya karşılıklı birbirinize evliliğinize saygınız yok anladık da insanın kendinede mi saygısı olmaz nasıl yakıştırıcaksın bu yaptığını kendine yakında yeni bir fuhuş çetesi diye haberlerde karşımıza çıkmazsınız umarım sonunuz hayır değil çocuğunuz yoktur inşallah
Arres Ooyoo gerecen bunlara dayağı ibreti alem olsun diye de herkese göstereceksin ahlaksizlar bari evliliği böyle iğrenç şeylere alet etmeseler
Capkinkedi HurremSultan Aynen post ne kadar saçma. Neden soruyor madem aklında en başından or*spuluk varsa🤨. Bence silinmesi gerek bir post.
ipeksi Bir hafta sonra devamını getiricem demiş. Önce bunları bı sindir diye.Devamında ne var?Ora da da ben gayim mi dicek acaba
Ayysssn Ayy yok artık duygusal bi bağın olmadan nasıl ilişkiye girebilceksin başka erkekle iğrennçç. Ben kocamdan başkasını bile hayal edemezken millet işi icraate dökmüş 🤮