Siyem34 Merakli__geveze25 kocanız sizin ağzınızı arıyor olmasın mı çünkü hangi erkek karısını başka erkekle paylaşmak ister ve onlara çay kahve ikramı yapar inanamıyorum🙈
Merakli__geveze25 Siyem34 hayır bunu çok ciddi söyledi ve 2 gündür araştırıyorum bu konuyla ilgili Türkiye’de çok yaygın bir olay haline gelmiş Twitter kaynıyor böyle ilişkilerle
Gutmamy Merakli__geveze25 araştırıyorum diyor bide. Güzelim Vatanımız sizin gibiler yüzünden ne hale geldi. Bide ilişki diyor Allah’ım çıldırcam.
taricat 1bbby Allah akıl fikir versin utanma hayâ duygusu versin gerçekten insAllah çocukları yoktur kanım dondu resmen
arman Merakli__geveze25 eşinizin cinsel yönelimi farklı olabilir, bu durumda sizin başka bir erkekle paylaşmayı normal karşılıyor olabilir, beklediğinizi zamanla size veremeyecek çünkü. Bu konuda yakın zamanda konuşulur muhtemelen
Merakli__geveze25 arman teşekkür ederim farklı yaklaşımınız için buradaki yazılanları okudukça sinirlerim gerildi bende onlar gibi düşünüyorum ama ben neden böyle düşündüğünun bu fikre neden kapıldığıni merak ediyordum bana çok yardımcı oldunuz
Laziko Merakli__geveze25 ohaa bu neydi kac kere okudum postu yanlis anlamisimdir diye.sendeki bu rahatlik nedir bacim kari koca hastasiniz siz
2minikmucize Merakli__geveze25 sende bunu dinliyorsun öyle mi şu an boşanma kararı almış olman gerekirdi resmen başka erkeklere peşkeş çekmiş seni şakadı olmaz bu işlerin
Ooyoo Merakli__geveze25 ay yok artık ya yazdıkların bana hiç gerçek gibi gelmedi hatta bence sen erkeksin uçuk şeyler paylaşıp kadınları kekliyosun gibi geliyo uygulamaya girdiğinden beri cinsellik dışında başka bi konuya yorum yapmamışsın daha önce de eşim açık ilişki istiyor demişsin şimdi ilk defa böyle bişey konuşmuş gibi yazıyosun biraz çelişkili geldi (ya da ben artık bu kadar da uçuk bişeye inanmak istemiyorum bilemedim )
Met Akrep haklisin hem ibretlik hem imtihan empati bile kurmak istemedim hayatta cok sey duyan biri olarak keske bu yaziyi okumasaydim bayan icin uzuldum algilamadigim bir sekil ise esi icin dusundugu sey 3 yillik evlilik 😞bisey diyemiyorm
Esmerkiz39 Merakli__geveze25 istediğin bı erkekle ilişki yaşayabilirsin beni hep sevmek kaydıyla size hizmet edeyim odanızı hazırlayayim çayınızı koyayım bir sürü uzun uza diye konuştu daha uzun yazıp sizi yormak istemiyorum bu durum hem hoşuma gitti dahada özgür olucam diye hemde çok üzdü ne yapmalıyım sizce kızlar? Şuradaki anlamsız cümleler, tezatlıklar, hem hosuma gitti hem bir erkekle yatmamı istiyor diyorsun?. Ee git yat hoşuna gittiyse eşinde size hizmet etsin mi diyelimm yani biz olsak napardik mi diye soruyorsun? Kendime o.r damgası vuracak adamı önce bir güzel postalardım zihniyeti bozuk.Resmen seni pazarlamaya çalisiyor eşi. Kabul etsen olacak yani sende gayet gönüllüsün bilemedimmmmm!!!
KirmiziOjeli Merakli__geveze25 köle fantazisi. Kullan sonuna kadar niyeti bozmuş kocan. Tabi ortada bi evlilik kalmayacak ama sen bilirsin
Olalaaa Merakli__geveze25 adam açıkça seni aldatıcam sende yapabilirsin diyor . Eşin normal değil senin hoşuna gittiyse bu dedikleri sende değilsin kusura bakma