Merakli__geveze25 arman teşekkür ederim farklı yaklaşımınız için buradaki yazılanları okudukça sinirlerim gerildi bende onlar gibi düşünüyorum ama ben neden böyle düşündüğünun bu fikre neden kapıldığıni merak ediyordum bana çok yardımcı oldunuz
Laziko Merakli__geveze25 ohaa bu neydi kac kere okudum postu yanlis anlamisimdir diye.sendeki bu rahatlik nedir bacim kari koca hastasiniz siz
2minikmucize Merakli__geveze25 sende bunu dinliyorsun öyle mi şu an boşanma kararı almış olman gerekirdi resmen başka erkeklere peşkeş çekmiş seni şakadı olmaz bu işlerin
Ooyoo Merakli__geveze25 ay yok artık ya yazdıkların bana hiç gerçek gibi gelmedi hatta bence sen erkeksin uçuk şeyler paylaşıp kadınları kekliyosun gibi geliyo uygulamaya girdiğinden beri cinsellik dışında başka bi konuya yorum yapmamışsın daha önce de eşim açık ilişki istiyor demişsin şimdi ilk defa böyle bişey konuşmuş gibi yazıyosun biraz çelişkili geldi (ya da ben artık bu kadar da uçuk bişeye inanmak istemiyorum bilemedim )
Met Akrep haklisin hem ibretlik hem imtihan empati bile kurmak istemedim hayatta cok sey duyan biri olarak keske bu yaziyi okumasaydim bayan icin uzuldum algilamadigim bir sekil ise esi icin dusundugu sey 3 yillik evlilik 😞bisey diyemiyorm
Esmerkiz39 Merakli__geveze25 istediğin bı erkekle ilişki yaşayabilirsin beni hep sevmek kaydıyla size hizmet edeyim odanızı hazırlayayim çayınızı koyayım bir sürü uzun uza diye konuştu daha uzun yazıp sizi yormak istemiyorum bu durum hem hoşuma gitti dahada özgür olucam diye hemde çok üzdü ne yapmalıyım sizce kızlar? Şuradaki anlamsız cümleler, tezatlıklar, hem hosuma gitti hem bir erkekle yatmamı istiyor diyorsun?. Ee git yat hoşuna gittiyse eşinde size hizmet etsin mi diyelimm yani biz olsak napardik mi diye soruyorsun? Kendime o.r damgası vuracak adamı önce bir güzel postalardım zihniyeti bozuk.Resmen seni pazarlamaya çalisiyor eşi. Kabul etsen olacak yani sende gayet gönüllüsün bilemedimmmmm!!!
KirmiziOjeli Merakli__geveze25 köle fantazisi. Kullan sonuna kadar niyeti bozmuş kocan. Tabi ortada bi evlilik kalmayacak ama sen bilirsin
Olalaaa Merakli__geveze25 adam açıkça seni aldatıcam sende yapabilirsin diyor . Eşin normal değil senin hoşuna gittiyse bu dedikleri sende değilsin kusura bakma
Manuka10en Merakli__geveze25 bunun adı sahibe-köle ilişkisi, finansal kölelik, bu bir hastalık bana sorarsan. Ayrıca eşin sana aşık değil seni başkasıyla paylaşmak istiyor. Biz buna pezevenklik diyoruz canım. Hemen kaç kurtar kendini bu işin sonu hiç hayır değil.
Fatgi_ Merakli__geveze25 bu kadarı da pes ama seni linçlemicem. Üzgünüm ama sanırım eşin gay. Olay başka adamları senin üzerinden eve çekip kendi faydalanmak bu işin sonu böyle bağlanmazsa ben hiç birşey bilmiyorum tatlım. Kaç kurtar kendini ve evladını demekten başka birşey düşmüyor bana.
Deleted19 Merakli__geveze25 YouTube da Soramazsın diye bi kanal var orda da çıkmıştı böyle bi adam Köle diye ona benzettim yazdıklarını .Bi taraftan sevindim demişsin ,pek sevinmesen iyi edersin ilerde Yaşıcagın sorunlardan önceki son günlerin olsa gerek .Napabilirm diye onları düşün araştır
Trendyol Merakli__geveze25 ikinizinde kaninda var sanirim ….gerisini soylemiycem.sen begendgn bir erkegi eve al bu gece…kocanda seni izlesin.diyecek baska bisey yok.
Yasak_elma Kelebeekk bi bir fantazi degil kardeşim bu bildiğin namussuzluktur,ahlaksızlıktır, pezenkliktir.Fantazi deyipte normal, masum bişey olarak gösteremeyiz