Kızlar öncelikle soracağım soru için kendinizi benim yerime koyarak cevaplamanızı isticem umarım yanlış anlaşılmam . Eşimle 4 sene birliktelikten sonra evlendik şuan 1.5 yıllık evli 8 aylıkta hamileyim. Bu zamana kadar çok kavga ettik ve saygı hak getire. Her kavga da eşim sinirlenir ağza alınmayacak laflar söyler sonra özür diler ama bunların yanında normal gündelik zaman da da hiç ilgili davranmaz. Mesela ben eşimin bana hiç güzelim dediğini bilmem meleğim falan dediğini . Durduk yere seni özledim demez seni seviyorum demez kısaca ot gibi ilişkimiz var. Mesela ben ona whatsapptan mesaj atarım çoğu zaman bakmaz ya da cevap vermez. Şimdi mesela bu insanın huyu olabilir güzel kelimeler kullanmayı bilmez diye kendimi avutuyordum. Eşim kardeşine çok düşkün o da liseye gidiyor her zaman ben derim kardeşini ara sor ilgilen aramız iyidir. Kardeşi ne zaman mesaj atsa aşırı ilgili cevaplar verir geçen kardeşi bir şey yazmış güzeller güzelim demiş. Beni yanlış anlamayın asla kıskandığım için değil ama madem böyle kelimeler kullanabiliyorsun insan hamile karısını da bir kere böyle bir şey demez mi? 1.5 yıldır evliyiz evlilik yıldönümünü bile kutlamadık en son ne zaman güzel bir kelime kullandı hatırlamam bile. Gece telefonda görünce gözlerim doldu halbuki bir kere bana demiş olsa ne kadar mutlu olurum diye. Umarım kendimi anlatabilmişimdir .. kardeşine tabiki desin ama neden bana hiç demiyor diye ağladım gece gece hatta şimdi de gözlerim doluyor 😅

Nurisdeniz34 eşinle konuştun mu bu konuyu peki? Söyle ben senden güzel şeyler duymak istiyorum de, sen ona söyle mesela, durduk yere hiç görmedim Bi erkeğin karısına seni seviyorum dediğini, kendimden pay biçim eşim bana durduk yere seni seviyorum demez ben söylerim o da bende seni der, ne bilim bugüne kadar çeşit çeşit kahvaltı hazırladım Bi kere ben sormadan demedi çok güzel olmuş diye ama geçen gün ablası sucuklu yumurta yapıp üzerine kaşar koydu ablasına çok güzel olmuş valla, bana dönüp sende böyle yap diyo 🙄o an ağzının ortasına vurmamak için kendimi zor tuttum, ama ablası gidince dedim benim yaptıklarımdan farkı neydi? Yaa işte ablamı mı kıskanıyorsun dedi, yani demem o ki erkekler o kadar ince düşünen varlıklar değil, hamilesin ve güzel sözler duymak istiyorsun bunu eşinle konuş bence söyle yani, aşkım fala da mı demiyo isminle mi sesleniyor

Nurisdeniz34 sevgılıyken soyluyormuydu ? Bızde esımle 4 sene sevgılı olduk ozaman melegım askım prensesim neler derdi. Bende öyle.. ama sımdı mesela ben sadece askm derim oda bebegım canım falan . Benım esımde cok ağırdır ben anladım seni.. görümceni kıskandından degıl sadece ona söylüyorsa demekkı söyleyebiliyor dıye dusunuyorsun haklısın ama sen nasıl konuşuyorsun oda önemli

Annesivekizi hayır zaten sevgililikte de böyleydi ben hep söylerim hatta bilerek kendini daha iyi hissetsin diye bugün çok yakışıklısın oy benim yakışıklı kocam falan yaparım hoşuna gider ama hiç bana bugün çok güzel olmuşsun demişliği yoktur

bitterdelisi24 aynen son cümlenizdeki gibi demek ki diyorum lügatında var bu kelimeler ancak bana çıkmıyor sevgiliysen de aynıydı ama o zaman derdim ki demekle böyle şeyler söylemek içinden gelmiyor meğer geliyormuş bana değil

Ask_hosmus söylüyorum aslında söyledim de bana zaten manevi anlamda her zaman destek olan biri değil mesela hamileyim diye hiç yan gelip yatma olayım olmuyor yemek temizlik her şeyi ben yapıyorum haftasonu da ben yağıyorum o oyun oynuyor ama en azından diyorum ağzından iki güzel kelime çıksın ben seni seviyorum belli etmiyorum diyip geçiştiriyor

Nurisdeniz34 Bu adam bugün böyle olmadı herhalde. Muhtemelen eskiden de böyleydi. İlgi vermeyen bir adamı istemiyordun neden evlendin ki? Yani baştan beri böyle olan bir adamı değiştiremezsin çünkü aranızda böyle bir iletişim hiç olmamış.

Nurisdeniz34 Neşet Ertasin en sevdiğim sözü… Geçinmeye gönlü olan geçinir, anlaşmak isteyen orta yolu bulur, telafi etmek isteyen eder, önemseyen gösterir.Kısacası ben böyleyim diye bir şey yok,ben sana karşı böyleyim diye bir şey var.Dikenine katlanamadığın gülü incitme, zorluğuna göğüs geremediğin yari sevme. Size nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın ? Öncelikle neden böyle olduğuna dair sorular sorun eğer keyfi ise sizde keyfinize bakın

Marbled istememek değil ki olay yazdığımı okumadınız herhalde ben bu onun huyu insanlara sevgisini belli edemiyor süslü kelimeler sevmiyor diye avuttum kendimi sonra kardeşine yazdıklarını görünce de demek ki böyle kelimeler kullanıyor ama bana karşı değil diye düşündüm

Anilla ne güzel yazmışsınız aynen öyle hata bende her sevdiğim insanı mutlu etmeye çalışırım o kendini iyi hissetsin diye kilo aldığı halde böyle çok yakıştı sana derim o gün morali bozuksa saçını okşarım sevgimi belli ederim başka ortamda arkasından konuşmam ama gel görki sevgisinden mahrumum

Nurisdeniz34 kadınlar ilgi ister yaş kaç olursa olsun bu böyledir.Eşiniz size karşı böyle yani yapısı böyle diye düşünemeyeceğim kusura bakmayın.Tabiki eşinizden 2 çift güzel söz duymak isteyeceksiniz, hakkınız.Hiç konuştunuz mu bu konuyu bana olan davranışlarından hoşnut değilim, güzel sözler söylesen sevgini sözlerine yansıtsan çok mutlu olurum falan diye. Bizde eşimle uzun yıllar sevgiliydik 5 sene olacak Evliliğimizde yazın da 12 yıl dolacak beraberliğimizin. Eşim 12 yıl boyunca hep askım, gülüm,canım,nadia’m sinirlenince kurban olduğum,iki gözümün çiçeği diye başlar anlarım ki sinir geliyor dururum🙈 ben ise daha adamın yüzüne askım demiş değilim..Sevgiliyken çok utanırdım diyemedim(sadece mesajlaşırken yazıyorum) alışkanlık oldu sanırım diyemiyorum😅 ama canım diye hitap ederim sevgimi saygımı her türlü belli ederim.önceleri bozuluyordu eşim ama sonra saldı tabi karışmıyor nasıl hitap ettiğime.Ama dediğim gibi ilgili sevgisini belli eden bir eşim.. Eşinizde ise bu durum yok ne demek msja cevap vermemek..Sallamamak. Bence oturun konuşun bu konuyu ancak öyle halledilebilir diye düşünüyorum.Gebelik dolayısıyla hassas dönemdesiniz kendinizi de fazla üzmeyin bu konu için

Nurisdeniz34 kavgalardan dolayi boyle olmus olabilir. Birbirinizi cok yiprattiginiz icin. Acaba esin hala o kavgalar icin kin mi tutuyor. Bilemedim. İnsan hamile esine ilgi gostermezmi. Hadi sozlu birsey beceremiyor desek ki kardesine karsi masallahi var. Yani bunu hareketleriyledemi gostermiyo mesela durduk yere gelip öpmezmi sarilmazmi

Nurisdeniz34 bencillik değil seninki haklısın. Biz de öyle aşk sözcükleri söylemeyin birbirimize ama eşim de ben de birbirimizi sevdiğimiz belli ederiz. Hiç ayrı kaldınız mı? Hani annene gidip 1 hafta kalıp gelsen de aynı mi? Belki özleyince daha farklı davranır. Onun da tadı bı başkadır.

Nurisdeniz34 Senin mahrum kaldığın bir şeyi neden ona veriyorsun Sen eksikken neden onu tamamlıyorsun işte en büyük hatayı burada yapıyorsun…

Anilla aynen öyle sanki evliliğimi bir hatayla başlattım düzeltmeye çalıştığım her noktada daha çok dibe batıyor gibi hissediyorum

Rengarenk o zaman da aynı belkide yeteri kadar sevmiyor anneme gidip kaldığım 3-4 gün sonrası eve geldiğimde oturur oyun oynar kalkmaz karı koca olarak hayal kurmaz bir şey yapmak istemez belkide sevgisi eksik bilemiyorum

Nurisdeniz34 cok üzücü bir durum ve haklısın :( bazen haklı olmak da bırsey degıstırmıyor keske haklı olmasak dedırtıyorlar insana

Nurisdeniz34 çok sinir bozucu gerçekten 😧 konuştunuz beklentinizi dile getirdiniz mi