Nurisdeniz34 kadınlar ilgi ister yaş kaç olursa olsun bu böyledir.Eşiniz size karşı böyle yani yapısı böyle diye düşünemeyeceğim kusura bakmayın.Tabiki eşinizden 2 çift güzel söz duymak isteyeceksiniz, hakkınız.Hiç konuştunuz mu bu konuyu bana olan davranışlarından hoşnut değilim, güzel sözler söylesen sevgini sözlerine yansıtsan çok mutlu olurum falan diye. Bizde eşimle uzun yıllar sevgiliydik 5 sene olacak Evliliğimizde yazın da 12 yıl dolacak beraberliğimizin. Eşim 12 yıl boyunca hep askım, gülüm,canım,nadia’m sinirlenince kurban olduğum,iki gözümün çiçeği diye başlar anlarım ki sinir geliyor dururum🙈 ben ise daha adamın yüzüne askım demiş değilim..Sevgiliyken çok utanırdım diyemedim(sadece mesajlaşırken yazıyorum) alışkanlık oldu sanırım diyemiyorum😅 ama canım diye hitap ederim sevgimi saygımı her türlü belli ederim.önceleri bozuluyordu eşim ama sonra saldı tabi karışmıyor nasıl hitap ettiğime.Ama dediğim gibi ilgili sevgisini belli eden bir eşim.. Eşinizde ise bu durum yok ne demek msja cevap vermemek..Sallamamak. Bence oturun konuşun bu konuyu ancak öyle halledilebilir diye düşünüyorum.Gebelik dolayısıyla hassas dönemdesiniz kendinizi de fazla üzmeyin bu konu için