Kuzulkurt Lavinia_ Allah yardımcın olsun kuzum 🙏 2 yaş sendromu olabilir, benim kızım da bu ara hep trip atıyor, bir şey istediğinde illa dediği olacak, yemek yaptığımda yere oturup bacağıma sarılıyor vs. İnşallah geçecek bu durumları 🥲
Kuzulkurt Kuzulkurt birde ben bu ara hep parka, bahçeye falan çıkarıyorum bütün gün evde kaldığında daha kötü oluyor 🤦♀️
Lavinia_ Kuzulkurt 2 yaş sendromu geçti kuzum 😥 garip bir şekilde huyu değişti hep kucak istiyor ve bir tek benim kuçağım 😥 yanın dan iki dk ayrılınca kiyamet koparıyor 😥
Kuzulkurt Lavinia_ işte geçmemiş demek ki 🤦♀️ Bazılarında tam 2 yaşında olmuyor daha erken veya daha geç oluyor
Kuzulkurt Lavinia_ ağlamazsan ya da şunu yapmazsan ödül veririm desen belki sevdiği bir şeyi yapsan o şekilde alışır. Bilemedim 🤭
Lavinia_ Yasak_elma sağol canım 🙏🏻❤️ hiç huysuz çoçuk değildi kendi kendine oyun oynardı ama bu yaptıklarına bende şaşırıyorum cidden haytan biktiriyor bir dereden sonra 😥
Lavinia_ ZRaporu Sessizlik Cidden mi ya 😥 2 yaş sendromu çok hafif atlatık ama bu çok fena ne kadar sürüyor peki😥🥺
TombulHatun ZRaporu bu sendromlar kaça kadar sürüyor korkmaya başlasm şimdiden hani aynı anda benimde 30 yaş sendromum filan gelirse yanarız 😂😂😂
TombulHatun Lavinia_ Allahnyardımcn olsun kuzum atak olabilir 2 yaş 3 yaş sendromu olur bitmiyor bu sendromları atakları. Benimde tam uykusu düzene girdi dedim gece beslenmesini kestik. Doğum gününü kutladğmz günden beri çocuk uyumuyor 🤦♀️
Lavinia_ TombulHatun sağol kuzum senin de🙏🏻❤️çok zor cidden 2 yaş sendromu biliyordum ama 3 yaş için daha çok erken diye düşünmüşdüm hemde bu kadar zor olacağını bilmezdim 😥
ZRaporu Lavinia_ bir dönem sürer çok fazla sürmez. Valla bu yaş sendromları bitmiyor maalesef. Her yaşa bir sendrom vermişler. Misal ben 30 yaş sendromundayım 😅