Lavinia_ ZRaporu Sessizlik Cidden mi ya 😥 2 yaş sendromu çok hafif atlatık ama bu çok fena ne kadar sürüyor peki😥🥺
ZRaporu Lavinia_ bir dönem sürer çok fazla sürmez. Valla bu yaş sendromları bitmiyor maalesef. Her yaşa bir sendrom vermişler. Misal ben 30 yaş sendromundayım 😅
Lavinia_ TombulHatun sağol kuzum senin de🙏🏻❤️çok zor cidden 2 yaş sendromu biliyordum ama 3 yaş için daha çok erken diye düşünmüşdüm hemde bu kadar zor olacağını bilmezdim 😥
Ask_hosmus Kuzulkurt benim oğlan 4 yaş sendromuna girmiş ondan ergen gibi takılıyormuş evde 😂 korkmuştum acaba kardeşini benimseyemedimi hala diye ama yok sendroma girmiş beyefendi🤪
TombulHatun ZRaporu bu sendromlar kaça kadar sürüyor korkmaya başlasm şimdiden hani aynı anda benimde 30 yaş sendromum filan gelirse yanarız 😂😂😂
Belmirmir ZRaporu ayy benim de 1 hafta kaldı 30 olmama bi ben kafaya takıyorum sanıyordum, yorumları okudukça azda olsa teselli oldu bana 🙃
TombulHatun ZRaporu şurda 30uma aylar kalmış biri olarak bende sendromdayım dün saçımda beyaz gördüm 😭😭
TombulHatun Kuzulkurt genetiktir o genetik benim kız kardeşim de öyle ben 30 olucam yeni gördüm 😂🤦♀️ boyataym diyorm eşimin çok hoşuna gitti boyama diyo 😂😂
Kuzulkurt TombulHatun benim bir iki tane vardı kökünden keserdim 😂 şimdi görünce hoşuma gidiyor moda olmuş 🥲