selam kizlaz idrar yolu enfeksionu icin napmaliyim dokdora gitim ama bi fayda etmedi

diana bol bol su içmek bide yuyunduqdan sonra qurulanmaq alt paltarini hemise temiz saxlamaq👍🏻

Rasev onlari eleyirem ama cox yama ve aciwma olur sveca yazib dokdor ama onu goyanda daha cox yandirir

diana təmizlenir deyedi goynemeyi ama calis su nəqədə çox içsən oqədə yaxsidi

Qızlar idrar yolu enfeksionu nədiki az.dilində deyə bilərsiz?

Leyla yox canim infekciya macevoy puti rusca beledi adi tistit kimi bir weydi ama infekciyalidi

Leyla sidikde bakderiyada demek olar ama çox pis birseydi

Rasev wvet malesef onu men cekerem uwaxlig hisese cox agri olur ve vaxdi caxdinda dermener icilmese yanma olur bida agriyla gariwdinda dozulmez bir hala geler

Rasev ama mene doxdorum bucure hamile gala bilersen dedi bu infeksiya cidi deyil dedi uwaxa her an gala bilersen dedi

diana hamile qalmaqa prablem yaratmirki o sadece agri qasinma olur oda inşəAllah təmizlener rahat olarsan

Vajina da kaşıntı yada yanma hissi varsa sirkeli su ile pamuk yardımı ile silmek bir kaç deneyince gün içinde iyileşiyor

Soğanın enfeksiyonda mucizevi etkileri vardır hanımlar. İdrar yolu enfeksiyonu için birebir. Bir de pamuklu iç çamaşırı giymelisin.

ben sogani kaynatip suyunu iciyodum enfeksiyona karwi 👍sizlerede oneririm az bir az suda hawlayin daha sonra sogani atin ve suyunu icin gunde 1litre