Kızlaaarr kendime bu konuda sinir oluyorum eşim normalde soğuk bir insan öyle öpeyim sarılayım mıc mıc pek sevmez ben de tam tersi çocuklarıma kardeşlerime arkadaşlarıma eşime öpüş kokuş çok severim sıcak kanlı bi insanım 😁🥰 eşim de öyle olsun istiyorum sen abartıyosun ağzına yer etmiş sevmiyosun öpmüyosun sarılmıyosun sen yapışık yaşamak istiyosun sevmiyorum öyle falan filan diyo 😤 onun gibi soğuk durmaya çalışıyorum beceremiyorum küs olsam bile yüzüne bakınca gülesim geliyo ağız tadıyla kavga bişe edemiyorum gülmekten ona da diyorum Allah bana da sen gibi soğukluk versin sana öyle bi soğuyumki bu hallerimi mumla ara diyorum sen bana dokunmadan duramazsın diye dalga geçiyo.. kendime söz veriyorum bugün hiç konuşmuycam gülmiycem ilgilenmiycem o sırnaşsa bile yüz vermiycem ama beceremiyorum ne yapsam da öyle soğuduğumu düşünse
Eşime soğuk davranmak istiyorum beceremiyorum
Ooyoo sanırım bu imkansız bir şey 😂 bende küs kalmayı beceremiyorum hemen gülüp yelkenleri suya indiriyorum. Ama sadece eşimle değil, sevdiğim herkesle 🥲
Gutmamy liseli ergen değilim buradaki birçok kişiye göre yaşlı bile sayılırım ama biraz mesafeli olmak istiyorum sürekli ilgi beklemek yoruyo beni ben de soğuk olursam biraz iyi gelicek bana belki siz neden her postta bu şekilde insanları azarlar gibi siz mükemmelsiniz herkesin yaptığı yanlış gibi yorumlar yapıyosunuz çok şükür Allah’ıma çok güzel bir ailem var ama bazen insan bişeye takılıyor canı sıkılıyo paylaşmak dertleşmek istiyo siz de herkese hayatı sadece burda yazdığı kadarla sınırlı gibi yorumlar yapıyosunuz bi sal artık şu forumdaki kadınları ya en mükemmel sensin
Ooyoo ya şaka bı tarafa ama bak mesela benım eşıme böyle olma nedenım onun ısteksızlığınden kaynaklı normalde neşelıyımdır bakma yanı demek ıstedığm belkı senın eşınınde sana karşı böyle olma nedenı bışeyden kaynaklı olabılır sen farkında olman bışeye takılıyor olabılır he emınsen öyle bışey olmadığına yapısı böyle olabılır. Herkes temas bağımlısı değıl kı veya tabırı caızse mıç mıç değılkı canım herkesın yapısı farklı .
Ooyoo Azarlamak ne demek? Eş ile mesafali olmak nedir Allah aşkına 🙄 çok güzel ailen varmış Allah daha iyi etsin. Demek ki sorun yok eşinin tarzı bu sende ona alış. Ayrıca ben normal yaziyom azarlamak ne demek onu bilmiyom ama sen neden benim yazdıklarımı öyle anladın.? Yanlış birşey yazmadım senin duymak istediklerini yazmadim sanırım o yüzden tepki oldun.
Gutmamy @Ooyoo @alonedark canım sen yeni yeni okuyorsun ya bu yazılanları, o şaşkınlıkla yazıyorsun o yüzden öyle anlaşılıyor galiba, ama bana göre de çok pozitif ve çözüm odaklı geliyorsun @Gutmamy