• Muhabbet
  • Eşime soğuk davranmak istiyorum beceremiyorum

Ooyoo ya şaka bı tarafa ama bak mesela benım eşıme böyle olma nedenım onun ısteksızlığınden kaynaklı normalde neşelıyımdır bakma yanı demek ıstedığm belkı senın eşınınde sana karşı böyle olma nedenı bışeyden kaynaklı olabılır sen farkında olman bışeye takılıyor olabılır he emınsen öyle bışey olmadığına yapısı böyle olabılır. Herkes temas bağımlısı değıl kı veya tabırı caızse mıç mıç değılkı canım herkesın yapısı farklı .

Ooyoo Azarlamak ne demek? Eş ile mesafali olmak nedir Allah aşkına 🙄 çok güzel ailen varmış Allah daha iyi etsin. Demek ki sorun yok eşinin tarzı bu sende ona alış. Ayrıca ben normal yaziyom azarlamak ne demek onu bilmiyom ama sen neden benim yazdıklarımı öyle anladın.? Yanlış birşey yazmadım senin duymak istediklerini yazmadim sanırım o yüzden tepki oldun.

Gutmamy azarlamak ne demek bılmıyor musun yoksa hesap sorma anlamında mı dedın merak ettım

Gutmamy yok hanı neden bana azarlıyormuşum gıbı yorum yaptın gıbısınden mı soruyorsun demek ıstedım 😆 azarlamak ; kızmak anlamı

alonedark OMG 😂🙈 Ay neden kizcam tanimiyom bilmiyom. Hahah ay çok enteresan neden yanlış anlaşıldım acep😏😁

alonedark eşinle durumlar nasıl ne oldu en son hiç post açmaz oldun merak ettirdin kendini

Gutmamy o senın genel tavrını söylemış yorumda canım hanı herkese bu şekıl tepkı gösterıyormuşsun, kızıyormuşsun yanı azarlıyormuşsun onu demek ıstıyor

Gutmamy @Ooyoo @alonedark canım sen yeni yeni okuyorsun ya bu yazılanları, o şaşkınlıkla yazıyorsun o yüzden öyle anlaşılıyor galiba, ama bana göre de çok pozitif ve çözüm odaklı geliyorsun @Gutmamy

alonedark yok ya yapısı öyle herkese karşı öyle de ben takıyorum işte

Annesi yoo benım eşım ılgılı normalde ve Güler yüzlü tek konu cinsellık o konuda saldığımı söylüyorum tartıştım, konuştum olmadı şmdı borçları azaldı ve düzeldığını söyledı borcu çok dıye stres yapıyormuş meğer bılmıyorum artık benımde hevesım yok zaten o yüzden umursamıyorum pek 😆

Ooyoo o zaman takma ya bu yaşa gelmış adam değışmemış bu yaştan sonrada değışmez bence sorun etme kendıne şmdı

Ooyoo işte sevdiklerimize küs kalamıyoruz. Tabi büyük bir hata yaparsa gülmem küserim, hiç konuşmam

alonedark Asla insanları kırmak hiç tarzım değil canim. Bence bu tür konular Türkiye de çok fazla herkese normal geliyor. Eşini başkasıyla birlikte yapmaya çalışan, aldatan, ilgisizlikten eşlere haddini bildirmeye çalışan vs vs. Bu tür yazılara tepki yaptım evet ki yapılmalı da..

alonedark normal ilişkiniz iyi diyordun zaten, diğer konudan dolayı sordum düzeldi mi diye