Eşime soğuk davranmak istiyorum beceremiyorum
Ooyoo ya şaka bı tarafa ama bak mesela benım eşıme böyle olma nedenım onun ısteksızlığınden kaynaklı normalde neşelıyımdır bakma yanı demek ıstedığm belkı senın eşınınde sana karşı böyle olma nedenı bışeyden kaynaklı olabılır sen farkında olman bışeye takılıyor olabılır he emınsen öyle bışey olmadığına yapısı böyle olabılır. Herkes temas bağımlısı değıl kı veya tabırı caızse mıç mıç değılkı canım herkesın yapısı farklı .
Ooyoo Azarlamak ne demek? Eş ile mesafali olmak nedir Allah aşkına 🙄 çok güzel ailen varmış Allah daha iyi etsin. Demek ki sorun yok eşinin tarzı bu sende ona alış. Ayrıca ben normal yaziyom azarlamak ne demek onu bilmiyom ama sen neden benim yazdıklarımı öyle anladın.? Yanlış birşey yazmadım senin duymak istediklerini yazmadim sanırım o yüzden tepki oldun.
Gutmamy @Ooyoo @alonedark canım sen yeni yeni okuyorsun ya bu yazılanları, o şaşkınlıkla yazıyorsun o yüzden öyle anlaşılıyor galiba, ama bana göre de çok pozitif ve çözüm odaklı geliyorsun @Gutmamy
Ooyoo işte sevdiklerimize küs kalamıyoruz. Tabi büyük bir hata yaparsa gülmem küserim, hiç konuşmam