• Muhabbet
  • Eşime soğuk davranmak istiyorum beceremiyorum

Gutmamy Yo aslında yanlış anlamadım hiç birini, olduğu gibi söylüyorum. Sen sadece genelleme yapıyorsun, almanyada yaşanan aile cinayetlerini hiç takip etmiyorsun sanırım, veya müslüman düşmanlığını, türk düşmanlığını, türklerin elindeki çocukları alabilmek için milyonlarca sebep aramaları vs vs. Ülkede ne şartlar altında kaldığını bilmiyorum ama türklere sergilenen tavrı çok çok iyi biliyorum türkiyedeki sevginin %1 ini alamayan arkadaşlarım bir yıl dayanamadılar orada yaşamaya. Konu üzerine söylenecek bir çok şey var ama ben insan ayrımı yapmam bu söylediklerimide türkiyede sevgi yok dediğin için söylüyorum. Şimdi biz sana böyle söyledik diye olayı normalleştirdiğimizi sanacaksın falan , ama asla öyle değil. Evet dünkü açılan post hiç normal değil, ama senin almanlarda bile bu genişlik yok demenle kapışır ikisi . Vatanımı seviyorum diyipte kötülemek kimsenin haddine değil. Madem sevgisiz bir ülkeyiz bırakalımda onu ülkede yaşayanlar dert etsin.

Kuzulkurt o zaman Burdaki herkes sizde dahil sahte? Gerçek değil. Bı tek burda yazılanlar için kullanmadım ben o sözleri şahit de oldum. Çocuga tecavüz var , hayvana tecavüz var, adam canı sıkılır yolda giderken kadını öldürür, babası kızına tecavüz eder, Annesi kızını satar vs vs bunlari gördüm ben . Hala diyordunuz ki milletimizi kötülemem. Tabiki de tüm Türk halkı kötü demiyom ben. Almanlar da böyle birşey de asla yok demedim. Ama insana, kadına, geleli hayvan ve çocuğa bı dokun bakalım burda. Adam her türlü pisliği yapıyor iyi halden ceza almıyor yada az alıyor çıkıyor . Vatani mahfetmediler de ne yaptılar?

Akrep Hiç genelleme yapmadım 33 yıldır Austria dayım bı kere bile türk dusmaniyla karşılaşmadım. Görmedim. Bunu ben müslüman alman diye kıyas yapmak için söylemiyom yaşadığımı söylüyom. Ve yine soyliycem Benim vatan millet sevgim sonsuzdur bunu siz anlayamazsınız bunu Avrupa da yaşayan Türkler bilir ancak. Ben şahit olduğum olayları yazdım siz tüm Türkleri kötülüyorum vatanımı kötülüyorum algısı yaptınız.

Akrep Ülkede ne şartlar altında kaldığını bilmiyorum ama türklere sergilenen tavrı çok çok iyi biliyorum türkiyedeki sevginin %1 ini alamayan arkadaşlarım bir yıl dayanamadılar orada yaşamaya.

Buna inanmam? Başka bi konudan dolayı kalmadılar deseydin inanırdım % 1 sevgi alamadilar buna inanmak zor .

Gutmamy Çünkü bizzat öyle yaptın. Ben tecavüzü cinayeti savunmuyorum. Ama sen yanlış konuşarak belki haklı olacağın konuda bile haksız konumuna düşüyorsun. Buraya gelen bir turist suç işleyince türkiye suçlu oluyor senin hesabın kitabın bu yani öyle görünüyor, bu adam neciymiş nasıl yetiştirilmiş bakmıyorsun. Almanyanın suç oranına bakmanı tavsiye ederim birazcık. Ben kimseyi kötülemek istemiyorum çünkü alman bir çok arkadaşım var ve hiç biri kötü insanlar değiller. Ve inan bana senin kadar türkiyeyi kötülemiyorlar bile hatta hiç. Türkiyede bu tarz vakaların çok olması farklı ülkelerde olmuyor anlamına gelmiyor, hatta daha fazlasına bile şahit oldum. Konuyu bir kocanın eşini paylaşmasından tutup ülkenin adaletine getiriyorsun aynı zamanda yaşadığın ülkeyi savunuyorsun. Benim gördüğüm budur kalkıp bana almanyayı kötüleyecek halin yok ama sende haklısın.

Gutmamy Eğer sevgi diye kastettiğiniz şey, her anlamda maddi destek ise doğrudur siz haklısınız. Ama soy adınızın türk olduğu için size ev vermemeleri, komşuculuğun sıfır olması, çocuğunuz 10 kelime fazla bilmiyor diye ihmalsizlikten çocuğa el koymaları ve daha bir çok sebep. bunlara rağmen sevgi var diyorsanız yine siz haklısınız diyecek sözüm yok.

Akrep Ben ne yazarsam yazayım siz hala zaten aynı şeyleri yazcaksiniz. Ama inan o yazdıklarınla benim anlatmak istediklerimin hiç biri aynı şeyler değil. Yaşadığım ülkeyi yaşadığım olaylara kurallara değerlere göre savunurum tabiki de . Ama bu benim Türkiye yi kötü yapmak değil ki amacım. Başka ülkelerde olmuyor demedim demi ben elbette oluyor orası kadar değil. Cidden cümle bulamiyom yazcak umarım anladınız diycem ama yine Siz anlamak istediğiniz gibi anliycaksiniz.

Gutmamy Allaha şükür anlattığınız gibi anladım hepsini de. Sadece ülkemizi değil dünyayı biz kurtaracağız. Yetiştirdiğimiz evlatlarımız ile. Türkiye böyle almanya şöyle suriyeli kötü diye iteleyip kakalayarak değil. Bilinçli ebeveyn bilinçli çocuk demektir. Tecavüz çok var diye konuşarak tecavüzü kesemezsin ama onu kesecek çocuk yetiştirebilirsin benim tek davam budur. Ülkemide çok seviyorum, güzel günler yakındır rabbimin izni ile.

Akrep Eğer sevgi diye kastettiğiniz şey, her anlamda maddi destek ise doğrudur siz haklısınız.

Ben essek gibi calisiyorum sabahın 4 dün de kalkıp işe gidiyorum hakkımı alıyorum. Vatan haini değilim ben Gavurun parasına aldanıp vatanını satanlardan hiç değilim. Evet burada maddi zorluklar yok ama burda yaşam Türkiye kadar kolay değil . Afedersiniz tuvalete yaptığımız bokun bile vergisini veriyom ben. Size arkadaşlarınız çok yanlış anlatmış yaşamadan görmeden böyle konuşamazsiniz.

Akrep Bilinçli ebeveyn bilinçli çocuk demektir. Tecavüz çok var diye konuşarak tecavüzü kesemezsin ama onu kesecek çocuk yetiştirebilirsin benim tek davam budur. Ülkemide çok seviyorum, güzel günler yakındır rabbimin izni ile.

Merak etmeyin benim çocuklarım vatanıni, bayrağını, örfünü adetlerini, değeri, saygıyı sevgiyi, bilerek büyüyorlar. kalpleri vatan aşkıyla dolu ki 6 yaşında oğlum İstiklal Marşı’nın tüm kıtaları ezberinde. Hepinizin dileği bu daha güzel Türkiye olması.

Gutmamy Ne güzel çalışıp kazanıyorsunuz ben ona bir şey söylemedim baskı yaptığınız durum benim söylediğimle ters şeyler. Bütün bunlara rağmen orada barınamayan bir çok insan gördüm diyorum. Evet orada bir insanın evsiz kalma şansı yok çünkü evsize bile para ödüyorlar. Çocuk başına her ay para ödüyorlar yaşam konforu gayet iyi ve bu bir insan için hayatı yaşanabilir kılan en önemli şey . Ama geri kalan düşmanlık sevgisizlikten bahsediyorum ben. Türkiyeyle kıyaslanabilir şeyler değil yani en başından sonuna söylemek istediğim tek şey bu.

Akrep Türkiyeyle kıyaslanabilir şeyler değil yani en başından

Tabiki asla değil ben kıyas yapmadım zaten. Hiç bir yer benim vatanimin yerini alamaz.

3 yıldır Almanya dayım böyle pis bir ülke görmedim, cazip kılan yanı çalıştığını alabiliyor olman, onun dışında pislikte bunlarda, ırkçılıkta bunlarda, aklınıza gelecek her kötülük bunlarda. Öyle hak var hukuk var diye bir şey de yok soyadın Türk ise orda zaten sonuncu plandasın. Bir Rus, bir Polan ya da bir Hintli burda bizden önce ki onların nasıl pis insanlar oldukları da ortada zaten. Almanya’yı bu kadar övmenin anlamı yok

Ooyoo herkese ayni davraniyorsaniz gercekten fazla biraz.yani sadece esinize karsi opme sarilma duygusu yok herkese varmis.biraz dur diyin kendinize

Ooyoo ben de küs kalamıyorum kalınmıyor ya . Küsüyorum sonra gidip sarılıyorum. Ama bence kocan da bulmuş bunamasın😂

Gutmamy Ben hepimiz sahteyiz demedim ama açılan tonlarca fake hesap ve trol post var. Diğer söylediklerin içinde adalet bakanlığı sorgulanmalı vadantaş değil.

Ooyoo aaa ayni bensin sende bende ayniyim yaaa yapamiyorum hele bi parfum sksin hemen eriyip bitiyorum 😁😁

Akrep aslında Avrupa’da yok bilmem ne deniliyor ama , kesinlikle her yerde var ama basına çok duyurulmuyor . Kötülük her heryerden var . Birde Almanlar da bu genişlik yok da ne demek, zaten onlar için yasak yok ki istediklerini yapıyorlar . Birde Türk düşmanlıgı kesinlikle var , yüzümüze karşı olmasa bile sosyal medyadan okuyoruz .Bizim Türklerin sıcaklığı, cana yakınlığı ,misafir perverligi, dünyanın hiç bir yerinde yok ❤️Güzel yurdum Türkiye 🇹🇷

arman Madem bu kadar kotu Almanya neden kalıyorsun. ? Her ülkenin kanunu başka. Nasıl hak hukuk yok? Hayır başka Almanya var ben mi bilmiyorum. Neden doğrular söylenince Türk düşmanı ilan ediliyor insanlar?

Ooyoo ya ben temas bağımlısı bir deliyim 😂😂 devamlı sevesim geliyor adamı elim devamlı yüzünde yanağında kıçında başında o da hiç sevmez ona dokulunmasını ama yine de yapıyorum elimde değil dediğin gibi sevgi kelebeği gibiyim çok seviyorum 😂 gece yatarken ona bulaşmayayım diye saçımla sırtımla falan oynar 5dk sonra mefta oluyorum direkt yatıyorum 😂 ama küsken huyumu bilir nasıl oluyor bilmiyorum ama o süreçte uzaklaşıyorum tamamen hatalı isem ben giderim konuşurum tabi karşı taraf hatalı ise asla konuşmam gülme falan hak getire yani yok dünyanın en çekilmez insanı olabilirim 🤷🏻‍♀️😂